Κοντά στον Κάτσε το «τριφύλλι»

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται η μετεγγραφή του Έργκους Κάτσε για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» φέρονται να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, για τον δανεισμό του παίκτη.

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται η μετεγγραφή του Έργκους Κάτσε για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» φέρονται να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, για τον δανεισμό του παίκτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το «τριφύλλι» θα αποκτήσει τον Αλβανό μέσο και θα διατηρεί οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι «πράσινοι» θα καλύψουν σχεδόν το μισό συμβόλαιο από τις 350 χιλιάδες ευρώ, που εισπράττει ο Κάτσε στον ΠΑΟΚ. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη να αποχωρήσει από την Τούμπα είναι η παρουσία του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του «τριφυλλιού», με τον οποίο έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν στον «Δικέφαλο» του Βορρά. 

Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Γιάννη Μυστακίδη φαίνεται πως υποχωρεί για τους «πράσινους», καθώς ο 23χρονος παίκτης θέλει να διεκδικήσει μια ακόμα ευκαιρία από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ και αναμένεται να ακολουθήσει το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Αν τελικά ο Μυστακίδης «κοπεί» από τον Ρουμάνο τεχνικό, τότε το «τριφύλλι» θα κάνει προσπάθεια για την απόκτησή του, επίσης με τη μορφή δανεισμού. 

Τέλος, ο Νίκος Νταμπίζας θα έχει τις προσεχείς ημέρες νέες επαφές με τον Ρόμπιν Λουντ, μήπως και καταφέρει να μεταπείσει τον Φινλανδό μέσο και παραμείνει τελικά στο ρόστερ των «πράσινων». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.