Καμία συμφωνία με προπονητή

Η αναζήτηση του νέου τεχνικού του ΠΑΟΚ συνεχίζεται, με τους ιθύνοντες της ομάδας να υπογραμμίζουν πως δεν έχει επέλθει συμφωνία με κανέναν υποψήφιο, όπως άφηναν να εννοηθεί πρόσφατα δημοσιεύματα.

Η αναζήτηση του νέου τεχνικού του ΠΑΟΚ συνεχίζεται, με τους ιθύνοντες της ομάδας να υπογραμμίζουν πως δεν έχει επέλθει συμφωνία με κανέναν υποψήφιο, όπως άφηναν να εννοηθεί πρόσφατα δημοσιεύματα. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ανέφεραν, πως ο Λούμπος Μίχελ είχε προχωρήσει τις επαφές, με τον αντικαταστάτη του Ιγκόρ Τούντορ, χωρίς όμως αυτό να επιβεβαιώνεται από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. 

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά συνεχίζει να αναζητεί τον κατάλληλο άνθρωπο για τη συγκεκριμένη θέση, με τους ιθύνοντες της ομάδας να μη βιάζονται, αφού θέλουν να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή. Ο Βλάνταν Ίβιτς θα παραμείνει στον πάγκο της πρώτης ομάδας, όσο χρειαστεί, μετά από απόφαση της διοίκησης και δεν αποκλείεται να βγάλει την εφετινή σεζόν. 

Στις σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχει το ενδεχόμενο να επέλθει από τώρα η συμφωνία με τον νέο τεχνικό, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας από το ερχόμενο καλοκαίρι. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.