Τσιρίλο: «Ιδανικός για τη Νάπολι ο Λέτο»

Ως πολύ καλή επιλογή χαρακτήρισε μια πιθανή μετακόμιση του Σεμπαστιάν Λέτο στη Νάπολι, ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Ως πολύ καλή επιλογή χαρακτήρισε μια πιθανή μετακόμιση του Σεμπαστιάν Λέτο στη Νάπολι, ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός αμυντικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό επιθετικό του Παναθηναϊκού, ενώ υπογράμμισε πως θέλει να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Τσιρίλο δήλωσε στην ιστοσελίδα «Tuttomercatoweb» για το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Λέτο: «Προσωπικά πιστεύω ότι η ιταλική ομάδα θα κάνει καλά αν τον αποκτήσει. Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης σε τεχνικό επίπεδο, αλλά αυτό που ήδη έχει είναι η προσωπικότητα ενός ηγέτη. Στον τομέα ευθύνης του παίρνει πάντα το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης στο παιχνίδι για την ομάδα του. Η προσγείωση στην Ιταλία θα είναι σημαντική για την ανάπτυξη της».

Επίσης, συμπλήρωσε για τον εαυτό του: «Άκουσα για κάποιο ενδιαφέρον από το Κατάρ αλλά δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο. Σύντομα θα μιλήσω με τον ατζέντη μου. Αυτή τη στιγμή θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στο Καμπιονάτο».

Και συμπλήρωσε: «Στην Ελλάδα βρήκα τον εαυτό μου πολύ καλά. Αυτή τη σεζόν θα είμαστε σε θέση να παίξουμε στη φάση των 32 του Europa League ενάντια στην Ουντινέζε τον Φεβρουάριο. Θα αποτελέσει μία μεγάλη ικανοποίηση και γι’ αυτό θα ήθελα να τελειώσω τη σεζόν εδώ. Εκτός βέβαια αν γίνει κάποια πρόταση που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.