Πετκάκης: «Έχει κάνει κοιλιά ο Παναθηναϊκός»

Το ντεφορμάρισμα του Παναθηναϊκού εκμεταλλεύτηκε ο Πανιώνιος και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, τόνισε ο Δημήτρης Πετκάκης.

Το ντεφορμάρισμα του Παναθηναϊκού εκμεταλλεύτηκε ο Πανιώνιος και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, τόνισε ο Δημήτρης Πετκάκης. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής της ομάδας της Νέας Σμύρνης υπογράμμισε πως οι «κυανέρυθροι» είχαν ανάγκη μια μεγάλη επιτυχία, ενώ αναφέρθηκε και στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Πετκάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM».

Αρχικά, ο Πετκάκης δήλωσε: «Νομίζω πως το Κύπελλο είναι μια διαφορετική διοργάνωση. Κάθε ματς δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στο τέλος της αναμέτρησης ή έχουμε αποκλειστεί ή έχουμε προκριθεί. Χαρήκαμε πάρα πολύ για την πρόκριση και το είχαμε ανάγκη ως ομάδα. Και ο κόσμος το χάρηκε πολύ. Πρέπει να συνεχίσει να μας βοηθάει έτσι όπως το κάνει τώρα».

Και συμπλήρωσε: «Το επόμενο ματς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε μεγάλη σοβαρότητα και ελπίζω να έρθει μια καλή κλήρωση για εμάς. Όλα τα παιδιά γνωρίζουμε πόσο δύσκολη χρονιά είναι αυτή για τον Πανιώνιο. Το καλό είναι πως στην ομάδα βρίσκονται πολλοί Έλληνες παίκτες. Αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες και διατηρούμε ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Έχουμε δείξει καλή εικόνα στο πρωτάθλημα και νομίζω πως θα φτάσουμε στον στόχο μας και στο πρωτάθλημα και θα παραμείνουμε στην κατηγορία».

Επίσης, ο Πετκάκης τόνισε: «Πριν ξεκινήσει η διαδικασία των πέναλτι είχα πει στον Σιδεράκη πως πρέπει να βγει και να το διασκεδάσει. Ο Γιάννης δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και ήταν πολύ καλός χθες. Σταθερός στις επεμβάσεις του και σίγουρος. Για μένα ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπίζω έναν ποδοσφαιριστή με την ταχύτητα του Κουίνσι. Είχα προετοιμαστεί όμως κατάλληλα και όπως φαίνεται τα πήγα καλά».

Τέλος, ο Έλληνας παίκτης υπογράμμισε: «Όλες οι ομάδες κάνουν μια κοιλιά. Αυτή την περίοδο κάνει κοιλιά ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω πως θα το ξεπεράσουν. Εμείς είχαμε δει πως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν στα καλύτερα του το τελευταίο διάστημα. Προετοιμαστήκαμε για αυτό και να τον χτυπήσουμε εκεί που είχε κενά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.