Αποχωρεί εσπευσμένα από τη Σύνοδο της G7 ο Ντόναλντ Τραμπ

Βαθύ το χάσμα μεταξύ των πιο ανεπτυγμένων χωρών μετά την επιβολή δασμών από τις ΗΠΑ Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προγραμματίζει ν’ αναχωρήσει σήμερα από την διάσκεψη της ομάδας των πιο αναπτυγμένων οικονομικά χωρών (G7), πριν από την συζήτηση για την κλιματική αλλαγή και την προστασία των ωκεανών.

Βαθύ το χάσμα μεταξύ των πιο ανεπτυγμένων χωρών μετά την επιβολή δασμών από τις ΗΠΑ
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προγραμματίζει ν’ αναχωρήσει σήμερα από την διάσκεψη της ομάδας των πιο αναπτυγμένων οικονομικά χωρών (G7), πριν από την συζήτηση για την κλιματική αλλαγή και την προστασία των ωκεανών.

Μία τέτοια κίνηση του Προέδρου των ΗΠΑ, υπογραμμίζει τις «ρωγμές» που υπάρχουν στο πλαίσιο της G7, που έγιναν ακόμη πιο βαθιές από την επιβολή των δασμών για τις εισαγωγές προϊόντων στην αμερικανική αγορά. Ο Καναδάς, οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία και η Ιαπωνία, είναι απίθανο να προχωρήσουν στην έκδοση κοινού ανακοινωθέντος, με δεδομένες τις ουσιαστικές διαφοροποιήσεις που υπάρχουν μεταξύ των ΗΠΑ και των υπολοίπων κρατών-μελών της ομάδας G7 για το εμπόριο, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος, καθιστώντας σχεδόν αδύνατη την εξεύρεση συμβιβασμών.

Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός Πρόεδρος αναμένεται να προχωρήσει σε μία ανακοίνωση από την διάσκεψη των χωρών της ομάδας G7 στον Καναδά.

Πηγή: www.news.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.