Ο Επσταϊν έκανε τη. διαφορά

Η νίκη του Ατρόμητου επί του ΟΦΗ, την οποία «σφράγισε» ο Γερμανός, ήταν η πρώτη φετινή με δύο γκολ διαφορά.

Η νίκη του Ατρόμητου επί του ΟΦΗ, την οποία  «σφράγισε»  ο Γερμανός, ήταν η πρώτη φετινή με δύο γκολ διαφορά
 
Η νίκη του Ατρόμητου επί του ΟΦΗ έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση στο Περιστέρι. Οι Κυανόλευκοι έμειναν στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας και διεύρυναν το εντυπωσιακό εντός έδρας ρεκόρ τους. Στόχος πλέον είναι ένα δεύτερο σερί «τρίποντο» επί του Αρη την Κυριακή (15/1), αν και φυσικά προέχει ο αγώνας Κυπέλλου με τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη (12/1).
 
Το ματς με τους Κρητικούς ήταν όπως τα περισσότερα φετινά του Ατρόμητου. Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και έκανε ενδεχομένως το καλύτερο φετινό 45λεπτο της. Στην επανάληψη, ωστόσο, κατέβασε ταχύτητα και ένιωσε την πίεση του αντιπάλου, ο οποίος δεν κατάφερε να της χαλάσει τα σχέδια.
 
Αυτό που κατάφεραν για πρώτη φορά φέτος οι «κυανόλευκοι» είναι να νικήσουν με δύο γκολ διαφορά. Οι προηγούμενες έξι νίκες τους στο πρωτάθλημα ήταν όλες στο γκολ. Σε τέσσερα παιχνίδια κέρδισαν με 1-0, σε δύο με 2-1. Και στο μοναδικό ματς του Κυπέλλου ως τώρα, ο Ατρόμητος επικράτησε με 3-2 της Αναγέννησης Επανομής εκτός έδρας.
 
Αυτά όσον αφορά στους αριθμούς και τα στατιστικά. Διότι, ουσιαστικά, η νίκη επί του ΟΦΗ ήταν το ίδιο αγχωτική με τις περισσότερες προηγούμενες. Άλλο να σκοράρεις στο πρώτο ημίχρονο και το διάστημα που χάνεις κλασικές ευκαιρίες, «σκοτώνοντας» τον αντίπαλο και άλλο να σκοράρεις στις καθυστερήσεις και αντί για «γκοοοοολ» να ακούς «ουφφφ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.