Με Κοκκινάκη πασέρ κόντρα στην Τάμπερε ο Ολυμπιακός

Με πασέρ τον ακραίο του Μενέλαο Κοκκινάκη θα παραταχθεί πιθανότατα την Τετάρτη ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς της φάσης των «32» του Challenge Cup κόντρα στην Τάμπερε (20.30 NS4) στο «Μελίνα Μερκούρη».

Με πασέρ τον ακραίο του Μενέλαο Κοκκινάκη θα παραταχθεί πιθανότατα την Τετάρτη ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς της φάσης των «32» του Challenge Cup κόντρα στην Τάμπερε (20.30 NS4) στο «Μελίνα Μερκούρη». Μετά τον τραυματισμό του Φιλίποφ ήρθε ο Λιβαθηνός να προστεθεί στο απουσιολόγιο του Καλμαζίδη με τον Πατρινό πασέρ να μένει εκτός προπονήσεων με προίκα μια φλεγμονή στην κατάφυση του περονιαίου μυός του δεξιού του ποδιού από το ματς με τον Ηρακλή.

«Είναι κρίμα να έχουμε τόση ατυχία αυτό το δύσκολο 10ημερο που ξεκίνησε από τον αγώνα με τον Ηρακλή και θα ολοκληρωθεί με το επαναληπτικό παιχνίδι στη Φιλανδία κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα.  Ανεξαρτήτως των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε μόνο τη νίκη». Ο Καλμαζίδης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Λιβαθηνό και αν και εφόσον δεν μπορέσει να τον έχει στην διάθεσή του τότε θα παίξει με πασαδόρο τον Μενέλαο Κοκκινάκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.