Αλεξανδρής: «Να βρούμε τον ρυθμό μας»

Να βρουν ρυθμό στο παιχνίδι τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας πρέπει οι παίκτες του Άρη σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Να βρουν ρυθμό στο παιχνίδι τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας πρέπει οι παίκτες του Άρη σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο τεχνικός των «κίτρινων» με αφορμή το παιχνίδι με το Περιστέρι τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν σεβασμό στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο δύσκολο πρόγραμμα που θα έχει η ομάδα του.

«Η αναμέτρηση με το Περιστέρι, μας δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παίξουμε καλά και να βρούμε τον ρυθμό μας, ενόψει του πολύ δύσκολου προγράμματος που μας περιμένει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σκοπός μας είναι να χρησιμοποιήσουμε όσο πιο πολλούς παίκτες γίνεται στον συγκεκριμένο αγώνα, διότι με την έναρξη του β’ γύρου στο ελληνικό Πρωτάθλημα, θα αρχίσει και η φάση των “16” στο Eurocup. Οπότε όπως είναι λογικό, θα χρειαστούμε την βοήθεια όλων των παιδιών για να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις του προγράμματος, αλλά και των αντιπάλων που θα αντιμετωπίσουμε.
 
Όσον αφορά το Περιστέρι, αξίζουν πολλά μπράβο στον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα Περιστεριώτης και κάνει εξαιρετική δουλειά. Θα έχει οπωσδήποτε τον σεβασμό μας, όπως επίσης και η ομάδα του» ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Τσαϊρέλης δήλωσε: «Πρόκειται για έναν αγώνα που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε, ειδικότερα μετά την ήττα από το Περιστέρι. Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για χαμένα αποτελέσματα. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά που καταβάλλουμε καθημερινά στις προπονήσεις, διότι μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.
 
Το Περιστέρι παίζει καλό μπάσκετ και “διαβάζει” σωστά το παιχνίδι στην άμυνα. Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο σύνολο και παίζουν κοντρολαρισμένα. Από την πλευρά μας πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και να κάνουμε σωστές επιλογές στην επίθεση, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.