Το “πάρτι” του Μπεργκ

Μια από τις μεγαλύτερες εκτός έδρας νίκες του στην ιστορία των ντέρμπι «αιωνίων» πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 2 Μαρτίου 2014.

Μια από τις μεγαλύτερες εκτός έδρας νίκες του στην ιστορία των ντέρμπι «αιωνίων» πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 2 Μαρτίου 2014. Οι Πράσινοι του Γιάννη Αναστασίου επικράτησαν με το εμφατικό 3-0 του Ολυμπιακού, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Μάρκους Μπεργκ. 

Ο Σουηδός επιθετικός ήταν ο παίκτης που έδωσε την ασίστ στον Πράνιτς για το πρώτο τέρμα του Τριφυλλιού στο 45ο λεπτό, ενώ πέτυχε και το δεύτερο και σημαντικό γκολ του Παναθηναϊκού με όμορφη ενέργεια στο 67’. Ο θρίαμβος του Τριφυλλιού ολοκληρώθηκε δύο λεπτά πριν από τη συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου με τον Μεντί Αμπέντ να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3. 

Η λήξη του αγώνα βρήκε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να πανηγυρίζουν στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» τη μεγάλη τους επιτυχία – και πρώτη εκτός έδρας νίκη του Τριφυλλιού επί του Ολυμπιακού μετά τον Μάρτιο του 2007- ενώ το … πάρτι συνεχίστηκε και στο Κορωπί, όπου εκατοντάδες φίλοι της ομάδας περίμεναν τους θριαμβευτές του ντέρμπι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.