Συγκέντρωση ζήτησε ο Καλαφατάκης

Συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ζήτησε ο Γιώργος Καλαφατάκης από τους παίκτες του με αφορμή το παιχνίδι με το Ρέθυμνο.

Συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ζήτησε ο Γιώργος Καλαφατάκης από τους παίκτες του με αφορμή το παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του ενώ σχολίασε και τον τρόπο παιχνιδιού του Ρεθύμνου.

«Προερχόμαστε από δύο πολύ σημαντικές νίκες οι οποίες όμως πέρα από την ικανοποίηση για την επίτευξή τους, μας έχουν αφήσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών.
Χαντ και Χαραλαμπίδης ακολουθούν εν μέρει τις προπονήσεις γιατί δεν έχουν συνέλθει ακόμη από τους τραυματισμούς τους, ενώ και οι Μπάβτσιτς και Κιτσούλης έχουν προβλήματα στη μέση από χτυπήματα που δέχτηκαν. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο γιατί παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα-από τις καλύτερες του πρωταθλήματος-που παίζει πάρα πολύ καλό επιθετικό μπάσκετ.

Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού γιατί το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα που αν χαλαρώσεις έστω και για λίγο σε τιμωρεί. Εμείς θα συνεχίσουμε παρά τα προβλήματα την δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα κενά που μας δημιουργούν οι τραυματισμοί βασικών μας παικτών ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι για το πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει.
Αν και είναι δύσκολη η ώρα διεξαγωγής του αγώνα ελπίζω οι φίλαθλοί μας να γεμίσουν το γήπεδο και να μας βοηθήσουν σε ένα ακόμη παιχνίδι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Από την πλευρά των παικτών, ο Τζέρεμι Χαντ ανέφερε: «Μετά από ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας κόντρα στο Μαρούσι συνεχίζουμε με ένα επίσης πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα όπως το Ρέθυμνο.
Είναι σημαντικό για μας να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδος μας και να μπορέσουμε να αγωνιστούμε σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή μας με τελικό στόχο την νίκη. Η ομαδική δουλειά και η υπομονή στο παιχνίδι μας θα είναι τα κλειδιά στην εξέλιξη του παιχνιδιού.
Εγώ αν και έχω ένα πρόβλημα με το γόνατό μου θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου. Καλώ τους φίλους μας να έρθουν στο γήπεδο και να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα των προηγούμενων αγώνων δίνοντάς μας την ώθηση για την νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.