Μέσι: «Ο Γκριεζμάν είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές»

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη σε καταλανική εφημερίδα και αναφέρθηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ, την χρονιά της Μπαρτσελόνα αλλά και τον Αντουάν Γκριεζμάν

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη σε καταλανική εφημερίδα και αναφέρθηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ, την χρονιά της Μπαρτσελόνα αλλά και τον Αντουάν Γκριεζμάν. Όπως ανάφερε ο άσος των «μπλαουγκράνα», η χρονιά ήταν επιτυχημένη για τον ισπανικό σύλλογο, ο οποίος κατέκτησε το ντάμπλ. «Το να κερδίσεις το ισπανικό πρωτάθλημα και το Champions League είναι κάτι διαφορετικό. Η χρονιά της Μπαρτσελόνα ήταν εξαιρετική. Χάσαμε μόνο τρία ματς όλη τη χρονιά και δυστυχώς το ένα από αυτά μας πέταξε εκτός του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να πάρει μακριά την επιτυχία μας. Δεν θα άλλαζα το νταμπλ με το Champions League. Δεν ήταν εύκολο αυτό που πετύχαμε. Η σεζόν που είχαμε ήταν πραγματικά καλή», δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός στη «Sport». 

Στη συνέχεια ο επιθετικός της «Μπάρτσα» αναφέρθηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ: «Είδα λίγο από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όχι επειδή δεν το ήθελα, αλλά επειδή ήμασταν στην Αργεντινή και υπήρχε η διαφορά ώρας. Είδα τα χάιλαϊτς και ό,τι έγινε».

Τέλος σχολίασε και την υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν, τονίζοντας ότι είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. «Δεν ξέρω αν είναι προτεραιότητα. Συμφωνώ ότι για να κατακτήσεις ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ  πρέπει να έχεις τους καλύτερους παίκτες. Και ο Γκριεζμάν είναι ένας από αυτούς. Αν έρθει θα είναι εξαιρετικό»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.