Ήττα για την Εθνική

Ήττα με 7-6 από το Μαυροβούνιο γνώρισε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά «Σαμαρτζίδης Καπ» στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου.

Ήττα με 7-6 από το Μαυροβούνιο γνώρισε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά «Σαμαρτζίδης Καπ» στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-1, 1-3, 2-1, 2-2

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το πάλεψε κόντρα σε μια από τις παγκόσμιες δυνάμεις του αθλήματος, αλλά ένα νεκρό διάστημα στο δεύτερο οκτάλεπτο του παιχνιδιού, κάποια λάθη στο τέταρτο που εκμεταλλεύτηκαν οι Μαυροβούνιοι στα μέσα του τέταρτου και το μέτριο ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (1/4) έφεραν την ήττα με ένα γκολ.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε με τον Βουλγαράκη, αλλά ο Γιάνοβιτς ισοφάρισε για τους αντιπάλους. Στο δεύτερο οκτάλεπτο η άμυνα ολιγώρησε και οι Μαυροβούνιοι εκμεταλευόμενοι κυρίως τον παίκτη παραπάνω προηγήθηκαν με 4-1. Το οκτάλεπτο έκλεισε 4-2 με γκολ του Θεοδωρόπουλου. Στο τρίτο η εθνική βελτιώθηκε σημαντικά σε όλους τους τομείς και μείωσε σε 3-4 και 4-5 με τον Φουντούλη. Στις αρχές του τέταρτου ισοφάρισε σε 5-5 με τον Βουλγαράκη, αλλά ο Ιβοβιτς με δυο γκολ έδωσε και πάλι σημαντικό προβάδισμα στο Μαυροβούνιο. Ο Μυλωνάκης μείωσε στο τελικό 6-7, η Ελλάδα είχε μια ευκαιρία ακόμα σε επίθεση στο τέλος μετά από τάιμ άουτ του Αντριτς, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ: Καραμπέτσος, Μυλωνάκης 1, Μιράλης, Κοκκινάκης, Δελακάς, Θεοδωρόπουλος 1, Αφρουδάκης Χρ., Βλαχόπουλος, Κολόμβος, Φουντούλης 2, Αληχανίδης, Βουλγαράκης 2, Γαλανίδης.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Ράντιτς, Μπργκούλιαν, Πάσκοβιτς, Πέτροβιτς 1, Βούκσεβιτς 1, Ράντοβιτς, Γιάνοβιτς Μλ. 1, Γιάνοβιτς Ν., Ιβοβιτς 2, Σλόκοβιτς, Γκόικοβιτς 2, Γιόκιτς, Σκεπάνοβιτς.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, η Ισπανία νίκησε τη Σερβία με 11-10.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.