Ανακοίνωσε Χωριανόπουλο

Παίκτης της Καλλονής είναι από τη Δευτέρα ο Γιώργος Χωριανόπουλος. Ο 32χρονος μέσος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της νησιώτικης ομάδας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.

Παίκτης της Καλλονής είναι από τη Δευτέρα ο Γιώργος Χωριανόπουλος. Ο 32χρονος μέσος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της νησιώτικης  ομάδας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, ανακοινώνει ότι σήμερα ήρθε σε συμφωνία με τον 32χρονο Έλληνα ποδοσφαιριστή Γιώργο Χωριανόπουλο, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Εθνικό Αστέρα, και ήταν αρχηγός της ομάδας της Καισαριανής.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Χωριανόπουλο
O Ναξιώτης μέσος, ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα από τον Παναιγιάλειο, σε ηλικία 22 ετών, και έκανε μια γεμάτη σεζόν με 23 συμμετοχές. Μετέπειτα πήρε μεταγραφή για το Κερατσίνι όπου και αγωνίστηκε για δύο σεζόν (2003-2005), πριν πάρει μεταγραφή για το Χαϊδάρι στο οποίο θα κάνει μια καριέρα τεσσάρων χρόνων(2005-2009).
Από τον Γενάρη όμως του 2009, πήρε μεταγραφή για την ομάδα της Καισαριανής τον Εθνικό Αστέρα, όπου και αγωνιζόταν μέχρι σήμερα παίζοντας και στα 11 παιχνίδια που έδωσε η πρώην ομάδα του τη φετινή σεζόν σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Συνολικά ο Γιώργος Χωριανόπουλος έχει 249 επαγγελματικές συμμετοχές και έχει πετύχει και 21 τέρματα. Αγωνίζεται με ευχέρεια στο δεξί άκρο τόσο της άμυνας, όσο και της μεσαίας γραμμής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.