Χαρούμενος στη Σίτι ο Σάβιτς

Ο ατζέντης του Στέφαν Σάβιτς, Βλάντο Μπόροζαν, ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του είναι χαρούμενος στη Μάντσεστερ Σίτι και την Αγγλία και δε σκέφτεστε να αποχωρήσει.

Ο ατζέντης του Στέφαν Σάβιτς, Βλάντο Μπόροζαν, ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του είναι χαρούμενος στη Μάντσεστερ Σίτι και την Αγγλία και δε σκέφτεστε να αποχωρήσει. Ο Μαυροβούνιος αμυντικός που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων το καλοκαίρι του 2011, δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει μια θέση βασικού στους «Πολίτες» και για το λόγο αυτό αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο παίκτης είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην πατρίδα του ως δανεικός.

Για τον 21χρονο άσο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Ρόμα που εξετάζει τον ενδοχόμενο της απόκτησης του παίκτη με τη μορφή δανεισμού για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής.

«Ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Σάβιτς; Αυτός σίγουρα θα μείνει στη Μάντσεστερ Σίτι. Είναι χαρούμενος εκεί. Εχτές αγωνίστηκε και κόντρα στη Γιουνάιντετ για το FA Cup. Χωρίς αμφιβολία δε θα πάει πουθενά», τόνισε ο Μπόροζαν για τον πελάτη του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.