Η “καυτή” Τόμας άναψε νέες φωτιές

Κι άλλο λάδι στη φωτιά που άναψε πριν από αρκετούς μήνες, μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον (παντρεμένο) άσο της Μάντσεστερ Ράιαν Γκιγκς, ρίχνει η Ιμοτζεν Τόμας.

Κι άλλο λάδι στη φωτιά που άναψε πριν από αρκετούς μήνες, μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον (παντρεμένο) άσο της Μάντσεστερ Ράιαν Γκιγκς, ρίχνει η Ιμοτζεν Τόμας.

Η 23χρονη καλλονή ήταν καλεσμένη σε τηλεοπτικό σόου στην Αγγλία και μίλησε για τον δεσμό που είχε με τον Ουαλό άσο. «Αν το έκανε σε μένα ο σύζυγός μου αυτό που έκανε εκείνος, τότε θα τον είχα… στείλει!» είπε το «καυτό» μοντέλο, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα του μέσου των «κόκκινων διαβόλων».

Επίσης, παρ’ ότι ρωτήθηκε επίμονα, δεν θέλησε να μιλήσει με λεπτομέρειες σχετικά με όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνη και τον Γκιγκς στο παρελθόν. «Εσείς αν ήσασταν στη θέση μου τι θα κάνατε; Αν σας πρόσφεραν στο πιάτο εκατό ευκαιρίες, τι θα λέγατε;» είπε η πρώην παίκτρια του αγγλικού «Big Brother» και στη συνέχεια έθεσε ένα… ρητορικό δίλημμα:

«Θα λέγατε, λοιπόν, ξέχασέ τες, εγώ μπορώ να τα φέρω πέρα μόνη μου ή θα σκεφτόσασταν: έχω λογαριασμούς να πληρώσω και πρέπει να αξιοποιήσω στο μέγιστο αυτό που μου συμβαίνει τώρα;».

Οταν στη συνέχεια έκαναν ερωτήσεις οι υπόλοιποι καλεσμένοι της εκπομπής και κατά κάποιον τρόπο έθεσαν υπό αμφισβήτηση την ηθική της, εκείνη αντέδρασε. «Δεν μπορείς να πεις κάτι τέτοιο μέχρι να ζήσεις σε μια κατάσταση όπως αυτή. Φυσικά, θα προσπαθήσεις να το σταματήσεις, αλλά ξεφεύγει από τον έλεγχο» τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Εγώ είμαι απλά ένα κανονικό κορίτσι της διπλανής πόρτας και είχα μπει σε μια κατάσταση όπως αυτή, που με έφερε αντιμέτωπη με απειλές κατά της ζωής μου, και έβλεπα διάφορους ανθρώπους να κατασκηνώνουν έξω από το σπίτι μου κάθε μέρα τους τελευταίους έξι μήνες. Είναι μια δύσκολη κατάσταση να ζεις. Με κάνει να αισθάνομαι σαν να έχω κάνει ένα μεγάλο λάθος, αλλά θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου».

Πριν γίνει διάσημο μοντέλο η Ιμοτζεν Τόμας δούλεψε ως μπαργούμαν και απέκτησε πτυχίο στην ψυχολογία. Το 2003 κέρδισε τον τίτλο Μις Ουαλία, ενώ όπως ήταν φυσικό μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, έγινε… περιζήτητη σε όλα τα περιοδικά και γενικά στα αγγλικά ΜΜΕ.

Πηγή: espressonews.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.