Μάτιασετς για Αρη

Ο Σλοβένος αριστερός μπακ, Μπόγιαν Μάτιασετς, είναι το όνομα που προστίθεται στη μεταγραφική λίστα του Αρη. Νέα φημολογία για Κόκε.

Ο Σλοβένος αριστερός μπακ, Μπόγιαν Μάτιασετς, είναι το όνομα που προστίθεται στη μεταγραφική λίστα του Αρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr ο εν λόγω ποδοσφαιριστής προτάθηκε και εξετάζεται από τους κιτρίνους, καθώς το βιογραφικό του είναι αρκετά καλό, ενώ και τα οικονομικά δεδομένα είναι προσιτά.

Ο Μάτιασετς είναι 27 ετών, έχει ύψος 1.73, ζυγίζει 69 κιλά, με «γεμάτα» πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια στη Νάφτα από την οποία έμεινε ελεύθερος, μετά από 6 χρόνια θητείας, έχοντας συνολικά 183 συμμετοχές στο σλοβενικό πρωτάθλημα. Φέτος εώς ότου λύσει το συμβόλαιό του, είχε 18 συμμετοχές. Ο Μάτιασετς έχει την εμπειρία να σταθεί στο πλευρό του Μίσελ και πλέον αναμένονται οι σχετικές εξελίξεις.

Βεβαίως σε προτεραιότητα στον Αρη είναι το θέμα προπονητή ο οποίος και θα δώσει την τελική έγκριση, όχι μόνο για την συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και για τη γενικότερη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Νέα φημολογία για Κόκε

Νέα φημολογία έχει αναπτυχθεί από το πρωί της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, σχετικά με παρουσία του Σέρχιο Κόκε στη πόλη. Αυτή η φημολογία έχει φουντώσει εκ νέου τα σενάρια περί επιστροφής του Ισπανού στην ομάδα, ωστόσο τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν επιβεβαιώνεται από την Αλκμήνης. Ο επίσημος Αρης δηλώνει άγνοια για το θέμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.