Επιμένει ο Μελισσανίδης για τον Γιόχανσον

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να έλαβε την απόφαση, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι επαφές της ΑΕΚ με τον Γιάκομπ Γιόχανσον, προκειμένου να επεκταθεί η συνεργασία των δυο πλευρών.
15/11/2017 • 09:37
Ο Γιάκομπ Γιόχανσον
  • shares
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να έλαβε την απόφαση, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι επαφές της ΑΕΚ με τον Γιάκομπ Γιόχανσον, προκειμένου να επεκταθεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» θα προσφέρουν στον διεθνή Σουηδό μέσο νέο τριετές συμβόλαιο με αυξημένες οικονομικές απολαβές και ελπίζουν πως αυτή τη φορά, θα απαντήσει θετικά στη συγκεκριμένη πρόταση.

Το προηγούμενο διάστημα, ο μάνατζερ του παίκτη είχε απορρίψει την πρόταση που είχαν καταθέσει οι «κιτρινόμαυροι» για νέο συμβόλαιο συνεργασίας και φέρονταν να αναζητούσε ομάδα στο εξωτερικό για τον πελάτη του. Ο σοβαρός τραυματισμός του έμπειρου μέσου στον αγώνα της Σουηδίας με την Ιταλία βάζει «φρένο» στις βλέψεις του για κάποια μετεγγραφή σε καλύτερο πρωτάθλημα και στην Ένωση θεωρούν πως πλέον είναι πιθανότερο να απαντήσει θετικά στην πρόταση που θα του καταθέσουν.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναμένεται να αναλάβει τις επαφές με τον μάνατζερ του παίκτη, ενώ παράλληλα θα μεταφέρει στον παίκτη την επιθυμία της διοίκησης για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών και τη στήριξή της προς τον Σουηδό παίκτη. 
19/11/2017 • 08:00

08/11/2017 • 10:32