Πιπίνης: “Η καθοδήγηση του Τσιώλη…”

Ο Χρήστος Πιπίνης απέδωσε στην καθοδήγηση του Σάκη Τσιώλη την ανάκαμψη που παρουσιάζει ο Αστέρας Τρίπολης τον τελευταίο καιρό.

Ο Χρήστος Πιπίνης απέδωσε στην καθοδήγηση του Σάκη Τσιώλη την ανάκαμψη που παρουσιάζει ο Αστέρας Τρίπολης τον τελευταίο καιρό. «Η ομάδα έχει έμπειρους και καλούς παίκτες και θέλαμε έναν προπονητή για να μας δείξει το δρόμο που βαδίζουμε τώρα. Ο κ. Τσιώλης δουλεύει πάρα πολύ και μας βοηθάει στο παιχνίδι» είπε ο Έλληνας αμυντικός 
στον  «Sentra FM». Ο Πιπίνης μίλησε ακόμη για:

Το γεγονός πως έχει σκοράρει δύο τέρματα στην επαγγελματική του καριέρα και τα δύο κόντρα στον Παναιτωλικό:
«Δεν έχω… κάτι με τον Παναιτωλικό. Έτυχε αυτό να γίνει απέναντι σε αυτή την ομάδα».

Τον αγώνα με τους Αγρινιώτες:
«Σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη. Έχουμε δύσκολη συνέχεια με απανωτά παιχνίδια, τα οποία θέλουμε για να σωθούμε γρήγορα. Ξέραμε ότι ο Παναιτωλικός έχει μια δυνατή ομάδα. Σε αυτά τα παιχνίδια, όπου το γήπεδο είναι βαρύ, μπαίνεις μέσα για να κερδίσεις το παιχνίδι και δεν υπάρχει προσανατολισμός».

Το σχεδιασμό του παιχνιδιού:
«Όταν είσαι στο 1-0, έχεις χάσει ευκαιρίες και για άλλα τέρμα, γνωρίζεις πως η ομάδα του Παναιτωλικού έχει τους παίκτες να εκμεταλλευτούν τα λάθη σου και δεν βάζεις τέρμα, τότε φοβάσαι μήπως το φας. Στην τελευταία φάση, όπου ο Αστέρας πήρε το κόρνερ, φοβηθήκαμε όλοι μήπως δεχθούμε το γκολ, αλλά τέλος καλό και όλα καλά».

Τη «μάχη» του με τον Καμαρά:
«Όταν έχεις έναν παίκτη που έχει εμπειρία και ταχύτητα, δεν μπορείς να τον μαρκάρεις στα ίσια. Μου είχε δώσει κατευθυντήριες οδηγίες ο κ. Τσιώλης και μου βγήκε το παιχνίδι».

Τη κακή συγκομιδή εκτός έδρας:
«Την περσινή χρονιά δεν πηγαίναμε καλά εντός έδρας και παίζαμε καλύτερα εκτός έδρας. Φέτος είναι το αντίθετο. Πιστεύω όμως ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Ήμασταν άτυχοι στα πιο πολλά παιχνίδια που δώσαμε. Με προσπάθεια και σωστή δουλειά θα πάρουμε αυτά που χρειάζονται. Το σημαντικό είναι να είσαι δυνατός εντός έδρας. Δεν μας φοβίζει αυτό. Μας προβληματίζει».

Τον κόσμο του Αστέρα Τρίπολης:
«Ο κόσμος είναι λίγο δύσκολος. Όταν υπάρχει καλός καιρός, έχουμε τη συμπαράστασή του. Είμαστε ικανοποιημένοι σε σχέση με πέρυσι».

Τη «μάχη» του τίτλου:
«Πιστεύω πάρα πολύ στον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερους παίκτες. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι πιο πολύ ομάδα. Είναι πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων».

Τον Θανάση Κωστούλα:
«Μπορεί να αργήσει να επανέλθει, όμως θέλω να ξέρει ότι εμείς τον σκεφτόμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα του. Να του ευχηθώ υγεία και να είναι πάντα σιδερένιος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.