Σενάρια για επιστροφή του Σιώπη στο λιμάνι

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει τον ερχόμενο Ιανουάριο ο Μανώλης Σιώπης στον Ολυμπιακό, φέρονται να εξετάζουν οι ιθύνοντες της ομάδας, προκειμένου να ενισχυθεί η μεσαία γραμμής της ομάδας.
13/11/2017 • 12:25
Μανώλης Σιώπης, Πανιώνιος
  • shares
Το ενδεχόμενο να επιστρέψει τον ερχόμενο Ιανουάριο ο Μανώλης Σιώπης στον Ολυμπιακό, φέρονται να εξετάζουν οι ιθύνοντες της ομάδας, προκειμένου να ενισχυθεί η μεσαία γραμμής της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες θα πάρουν πίσω από τον Πανιώνιο τον διεθνή Έλληνα μέσο, προκειμένου να έχει ο Τάκης Λεμονής μια ακόμα λύση στα χέρια του για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Σιώπης είχε παραχωρηθεί στην ομάδα της Νέας Σμύρνης το περασμένο καλοκαίρι, καθώς δε βρίσκονταν στα πλάνα του Μπέσνκι Χάσι. Ο Λεμονής έχει καλή άποψη για τον Έλληνα παίκτη και αυτός ίσως παίκτης σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση των “ερυθρολεύκων”. Τέλος, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του παίκτη, ο οποίος ήθελε να επιστρέψει το καλοκαίρι στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να έχει θέση βασικού. 
18/11/2017 • 07:28

"Οριακά" ντέρμπι σε Ρώμη Μαδρίτη. Καλές ιδέες στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το ντέρμπι του Λονδίνου κι αυτό της Ρώμης είναι ανοιχτά όσο ποτέ άλλωτες τα τελευταία χρόνια με την Τόττεναμ και τη Λάτσιο σε ένα πιο γρήγορο τέμπο να δείχνουν πιο αξιόπιστοι. Προβάδισμα νίκης έχουν η Πϊτερμπορο, η Στρασμπούργκ και η Ρέϊντζερς απέναντι σε όχι τόσο εύκολες ομάδες.

08/11/2017 • 10:32