Βλάχος: «Έτσι και στη συνέχεια»

Ο Θοδωρής Βλάχος υπογράμμισε πως έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοση του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τη Μπαρτσελονέτα και συμπλήρωσε πως τέτοιες εμφανίσεις θέλει και στο μέλλον.

Ο Θοδωρής Βλάχος υπογράμμισε πως έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοση του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τη Μπαρτσελονέτα και συμπλήρωσε πως τέτοιες εμφανίσεις θέλει και στο μέλλον. Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση για τη Βουδαπέστη, ενώ συμπλήρωσε πως η ομάδα του στοχεύει στην κορυφή.

Αρχικά, ο Βλάχος τόνισε: «Για τη σημασία που είχε το σημερινό ματς, εμείς κάναμε ένα ιδανικό παιχνίδι. Όταν στην άμυνα δέχεσαι 4-5 γκολ, αν και στο τέλος χαλαρώσαμε λίγο, νομίζω ότι είναι ο τρόπος που πρέπει να παίζουμε για να κερδίζουμε τα πολύ σημαντικά παιχνίδια. Η νίκη αυτή σήμερα μας φέρνει πολύ κοντά στην πρόκριση στο Final 6 και το δεύτερο πράγμα που κερδίζουμε είναι ότι διεκδικούμε με αξιώσεις την πρωτιά στον όμιλο, που είναι εξίσου πολύ σημαντικό».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Θέλουμε ακόμα μια νίκη για να προκριθούμε μαθηματικά στο Final 6 και μετά να δούμε την πρώτη θέση. Στο περυσινό παιχνίδι με την Μπαρτσελονέτα στο ίδιο ματς, χάσαμε την πρόκριση, γιατί την υποτιμήσαμε και παίξαμε πολύ χαλαρά. Για το σημερινό παιχνίδι, προετοιμαζόμασταν τις τελευταίες είκοσι μέρες και νομίζω ότι τα παιδιά “έβγαζαν φωτιές”. Ειδικά, όταν έχεις και αυτόν τον κόσμο στο πλευρό σου, η ομάδα “απογειώνεται”, μερικές φορές παρασύρεται και στο ρυθμό του και κάνει λάθη από ενθουσιασμό».

Επίσης, ο Βλάχος τόνισε: «Σήμερα όλο αυτό που υπήρχε στην πισίνα ήταν το τέλειο για όλους μας, για τους φιλάθλους μας και για εμάς που αγωνιζόμαστε για τον Ολυμπιακό κάθε μέρα. Ξέρω που θέλουμε να φτάσουμε. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, πρέπει να στοχεύεις στην κορυφή και θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε εκεί, όχι, όμως, στα λόγια. Μέχρι τώρα, πράγματι έχουμε μόνο έργα και όχι λόγια. Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ που θα φτάσουμε, αλλά ότι αυτά τα παιδιά θα δώσουν τα πάντα».

Τέλος, ο προπονητής του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε: «Βουδαπέστη θα είμαστε σίγουρα, δεν τη χάνουμε αυτή την πρόκριση με τον τρόπο που παίζουμε και στο φεγγάρι στο οποίο βρισκόμαστε δεν νομίζω ότι αυτή ομάδα μπορεί να τη χάσει. Πλέον, γεννιούνται και άλλοι στόχοι, όπως η πρωτιά και ο τελικός με την κορυφή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.