ΛασπομαΧία (video)

Ηρακλής και Βέροια ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο "Καυτανζόγλειο", καταφέρνοντας όχι μόνο να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά και να προσφέρουν θέαμα σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο.

Ηρακλής και Βέροια ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο “Καυτανζόγλειο”, καταφέρνοντας όχι μόνο να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά και να προσφέρουν θέαμα σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο. Η καταρρακτώδης βροχή έκανε πολύ δύσκολες τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, με τα πράγματα να βελτιώνονται κάπως στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την είσοδο ειδικού μηχανήματος στην ανάπαυλα.

Ο “γηραιός” έχασε την ευκαιρία να περάσει στην όγδοη θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ, ενώ η Βέροια παρέμεινε 14η και χωρίς να έχει καθαρίσει μαθηματικά την παραμονή.

Τα αρχικά πλάνα
Στο 4-2-3-1 του Παπαδόπουλου και μπροστά από τον Χουάντερσον βρέθηκαν από δεξιά προς αριστερά οι Μπουκουβάλας, Τσότρας, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς. Ιντζόγλου, Κυριακίδης ήταν στον άξονα, με τον Μοντέιρο δεξιά, τον Λεοζίνιο αριστερά και τον Στάμου λίγο πίσω από τον Βέλλιο. 

Παρόμοια διάταξη και από τον Ελευθερόπουλο, με τον Καντιμοίρη στο τέρμα, τους Μαλόν (δεξιά), Γιαννούλη μπακ και στόπερ τους Μπράβο, Σιόντη. Άρτσε και Μαραγκός ήταν οι δύο αμυντικοί χαφ και οι Ανάκογλου, Μαγέφσκι, Γιουσούφ συνέθεσαν την τριάδα πίσω από τον προωθημένο Καϊκούτ.

Πριν το ημίωρο
Η Βέροια μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα πριν συμπληρωθούν δέκα λεπτά παιχνιδιού. Ο Γιουσούφ από αριστερά γύρισε την μπάλα στην καρδιά της περιοχής, όπου ο Ανάκογλου δε δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Χουάντερσον.

Οι δυο τους θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμη ένα γκολ τουλάχιστον πριν το ημίχρονο, αλλά είδαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα να σταματά τις προσπάθειές τους. Έχασαν έτσι, την ευκαιρία να βάλουν ξανά την ομάδα τους μπροστά στο σκορ, αφού από το 28′ ο Ηρακλής είχε φέρει το ματς στα ίσα.

Δράστης ο “συνήθης ύποπτος”, Βέλλιος, με παλικαρίσια κεφαλιά μετά από σέντρα του Σαραμαντά από αριστερά.

Αλλαγή από Παπαδόπουλο
Με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου ο Λουκίνας πήρε τη θέση του Μοντέιρο και ο Ηρακλής ανανεώθηκε, αρχίζοντας να επισκέπτεται πιο συχνά την αντίπαλη εστία. Ο Ιντζόγλου στο 83′ είδε τον Καντιμοίρη να του λέει “όχι”, ενώ στη μεγαλύτερη φάση του Ηρακλή ο Ρομάνο με κεφαλιά στο 88′ σημάδεψε το δοκάρι.

Η Βέροια από την άλλη, άγγιξε το γκολ τόσο στο 64′, όταν ένας “κεραυνός” του Μαγέφσκι πέρασε μόλις άουτ, όσο και στο 83′, όταν ο Ναζλίδης επίσης αστόχησε με σουτ από πλεονεκτική θέση στην περιοχή.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Τσότρας, Βέλλιος, Λεοζίνιο (78’ Ρομάνο), Μοντέιρο (46’ Λουκίνας)

Βέροια (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Μαλόν, Γιαννούλης, Μαραγκός, Ραούλ Μπράβο, Σιόντης, Αρτσε, Γιουσούφ (80’ Αμπντούν), Ανάκογλου, Μαγιέφσκι, Καϊκούτ (73’ Ναζλίδης)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.