Μεταγραφή υπό προϋποθέσεις

Μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή ο Ατρόμητος. Η επιστροφή του Φυτανίδη και η πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας στο Καραϊσκάκη όπου αγωνίστηκαν πολλοί που δεν είχαν ρυθμό θέτει σε νέες βάσεις την πραγματοποίηση κάποιας μεταγραφής στο Περιστέρι.

Μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή ο Ατρόμητος. Η επιστροφή του Φυτανίδη και η πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας στο Καραϊσκάκη όπου αγωνίστηκαν πολλοί που δεν είχαν ρυθμό θέτει σε νέες βάσεις την πραγματοποίηση κάποιας μεταγραφής στο Περιστέρι.


Πριν από περίπου μία εβδομάδα ο Γιώργος Δώνης αποκάλυπτε στη NOVA ότι η ομάδα θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή. Ωστόσο η γρήγορη επάνοδος του Φυτανίδη στην αγωνιστική δράση λύνει τα χέρια του Έλληνα τεχνικού, τη στιγμή που χάνει τον Ζουέλα για το Κόπα Άφρικα για έναν περίπου μήνα.


Οι υπόλοιπες λύσεις είναι εκ των έσω και αφορούν στους δύο Βαγγέληδες της άμυνας, δηλαδή τον Νάστο και τον Οικονόμου που όμως δεν είναι καθαρόαιμοι στόπερ.


Από εκεί και πέρα σε ότι έχει να κάνει με τους αμυντικούς μέσους, ο Μακρής άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε στο Καραϊσκάκη και φώναξε ξανά παρών, ενώ και ο Παναγιώτης Μπάλλας τα πηγαίνει περίφημα όποτε αγωνίζεται.


Ασφαλώς στο Περιστέρι εξετάζουν κάθε περίπτωση που μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα και ικανοποιεί τον τεχνικό του Ατρόμητου. Ο Γιώργος Δώνης όμως γνωρίζει ότι η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου κρύβει παγίδες μιας και δύσκολα μπορεί να βρεθεί ποδοσφαιριστής που να έχει καλό ρυθμό. Είναι εξίσου δύσκολο επίσης να βρεθεί ποδοσφαιριστής που να προσαρμοστεί άμεσα σε μία ομάδα που δουλεύει μαζί εδώ και πάνω από επτά μήνες.


Χωρίς τρεις η προπόνηση και δύο εορτάζοντες
Με δεδομένη την απουσία του Ζουέλα αλλά και την επιστροφή του Φυτανίδη διεξήχθη η προπόνηση στον Ασπρόπυργο. Σε αυτήν έκαναν το ζέσταμα οι Γιαννούλης, Σφακιανάκης και Μακρής αλλά δεν ακολούθησαν όλο το πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους. Όλοι οι υπόλοιποι συμμετείχαν κανονικά, πλην του Φώτη Καϊμακαμούδη ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και αποχώρησε.


Οι δύο Φώτηδες της ομάδας, ο Φώτης Καραγκιολίδης και ο Φώτης Καϊμακαμούδης έφεραν γλυκά με τους συμπαίκτες τους να τους εύχονται χρόνια πολλά για την ονομαστική τους εορτή.

H αποστολή που αύριο το απόγευμα θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης στο αθλητικό κέντρο «Μαζαράκη» αποτελείται από τους: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Μπάλλας, Μακρής, Τάτος, Σφακιανάκης, Τόμας, Φυτανίδης, Δημούτσος, Μπέλιτς, Μπρίτο, Καραμάνος, Καραγκούνης, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Επστάιν, Γκαρσία, Οικονόμου, Νάστος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.