E3 2018: Σκούρα τα πράγματα για τον Cayde 6 στο expansion Forsaken

Δεν το περιμέναμε αυτό.To νέο DLC για το Destiny 2, Forsaken, έχει ήδη αποκαλυφθεί, αλλά η ιστορία...

Δεν το περιμέναμε αυτό.

To νέο DLC για το Destiny 2, Forsaken, έχει ήδη αποκαλυφθεί, αλλά η ιστορία του μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε. Η συνέντευξη Τύπου της Sony στην E3, παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το DLC και δείχνει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον αγαπημένο χαρακτήρα Cayde-6.

Η αρχή του βίντεο δείχνει τον Cayde, που φαίνεται εξαιρετικά καταπονημένος, να σηκώνει το κεφάλι του. Τότε βλέπουμε το Ghost του να εκτοξεύεται στον ουρανό. Καθώς ο Awaken συνεχίζει να περιστρέφεται, βλέπουμε τον Cayde να βρίσκεται στο έδαφος, φαινομενικά νεκρός, καθώς αυτός ο μυστηριώδης χαρακτήρας φεύγει.

Δεν είναι σαφές εάν ο Cayde είναι στην πραγματικότητα νεκρός, καθώς βλέπουμε στη συνέχεια τη βασική τέχνη για το παιχνίδι που δείχνει ότι κάποιος φέρει ένα άκρο του Cayde στα χέρια του. Εάν είναι πράγματι νεκρός, θα ήταν μια εκπληκτική κίνηση, καθώς ο Cayde (που παίζεται από τον Nathan Fillion) αναφέρεται συνήθως ως ο ισχυρότερος χαρακτήρας του franchise.

Δεν έχουν μοιραστεί άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το Forsaken, αλλά έχουμε δει ήδη ένα καλό μέρος τους. Παράλληλα το DLC περιλαμβάνει ένα νέο υβριδικό μοντέλο PvP / PvE που ονομάζεται Gambit.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερα νέα.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.