Λίγη από τη λάμψη του Μπακασέτα

Το πρώτο χατ-τρικ του Τάσου Μπακασέτα στην καριέρα του που ήρθε φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου γιορτάστηκε δεόντως από τον Κορίνθιο μέσο και όχι μόνο.

Το πρώτο χατ-τρικ του Τάσου Μπακασέτα στην καριέρα του που ήρθε φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου γιορτάστηκε δεόντως από τον Κορίνθιο μέσο και όχι μόνο. Όπως γράψαμε και την επομένη του αγώνα, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός κράτησε σουβενίρ από το ματς τη φανέλα με την οποία αγωνίστηκε κόντρα στην Σκόντα Ξάνθη, αλλά και τη μπάλα του αγώνα.

Μάλιστα, στα αποδυτήρια ο Μπακασέτας ζήτησε να υπογράψουν όλοι οι συμπαίκτες του τη μπάλα, αλλά και γενικότερα οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια. Βέβαια, όλοι ήθελαν να “κλέψουν” λίγη από τη λάμψη του απόλυτου πρωταγωνιστή γι’ αυτό και οι φωογραφίες μαζί του έδιναν και έπαιρναν. Ο Σωτήρης Κοκκώνης, υπεύθυνος διαχείρησης των εισιτηρίων της ΠΑΕ Πανιώνιος, κράτησε για λίγο τη μπάλα του Τάσου Μπακασέτα βγάζοντας την απαραίτητη αναμνηστική φωτογραφία μαζί με τον Μπακα-γκολ και τον Γιώργο Δρετάκη, συνοδό της αποστολής των “κυανέρυθρων”. Μια αναμνηστική φωτογραφία μέχρι την επόμενη…

Κοκκώνης και Μπακασέτας κατάγονται από Κόρινθο και είναι πολλά χρόνια φίλοι, οπότε η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει ιδιαίτερη σημασία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.