Κουφός: «Το όνομα και η ιστορία λένε πολλά»

Στο όνομα και την ιστορία του Άρη στάθηκε με δηλώσεις του ο προπονητής του ΑΓΟΡ, Στέργιος Κουφός με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Στο όνομα και την ιστορία του Άρη στάθηκε με δηλώσεις του ο προπονητής του ΑΓΟΡ, Στέργιος Κουφός με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση των δύο ομάδων. Ο Έλληνας τεχνικός του Ρεθύμνου σχολίασε την ανοδική πορεία των «κίτρινων» και ξεκαθάρισε πως θα είναι πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

«Το όνομα και η ιστορία του Άρη λέει πάρα πολλά. Εμείς προερχόμαστε από δύο ήττες και θέλουμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο μπροστά στο κόσμο μας. Σεβόμαστε τον Άρη, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δείχνει μία εικόνα ανόδου. Δείχνει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος. Εμείς, όμως, αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει οι παίκτες να δείξουν ατομικά χαρακτηριστικά απέναντι στους Αμερικανούς, στον Ταπούτο και τον Τσαλδάρη, πάνω στους οποίους πρέπει να επιμείνουμε αμυντικά. Εάν ο κόσμος μας στηρίξει όπως και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα μας βοηθήσει τα μέγιστα στην εξέλιξη του παιχνιδιού» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέργιος Κουφός.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Δέδας ανέφερε: «Έχουμε αποδείξει πως στην έδρα μας κοιτάμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους, πράγμα που κάναμε και κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο θα κάνουμε και απέναντι στον Άρη, θα παίξουμε το μπάσκετ μας, σύμφωνα πάντα με το δικό μας στιλ παιχνιδιού. Με τη βοήθεια του κόσμου θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο. Το παιχνίδι της Κυριακής θέλει ιδιαίτερη προσοχή και δεν πρέπει να μας ξεγελάσει το μέτριο ξεκίνημα του Άρη, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δείχνει ανεβασμένος. Είναι ομάδα με μπασκετικό και αγωνιστικό εγωισμό και πάντα είναι επικίνδυνη. Το απέδειξε και μέσα στην δύσκολη έδρα της Καβάλας, περνώντας με σχετική ευκολία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.