Κάλεσμα από Μορφέση και Λιόση

Την παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων στο «Θέτις Καπ» ζήτησαν οι Γιώργος Μορφέσης και Κική Λιόση.

Την παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων στο «Θέτις Καπ» ζήτησαν οι Γιώργος Μορφέσης και Κική Λιόση. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής γυναικών αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο τουρνουά, τονίζοντας πως είναι σημαντικό για την προετοιμασία της ομάδα, εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Αϊντχόφεν. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Ελληνίδα παίκτρια.

Χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Μορφέσης τόνισε: «Καλή χρονιά και χρόνια πολλά. Είναι πολύ σημαντικό για την προετοιμασία μας, το πρώτο τουρνουά για την καλύτερη προετοιμασία για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο μεγάλος στόχος είναι να φτάσουμε στην τετράδα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει στην Ιταλία. Είναι ένα μικρό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έχει τεράστια ιστορία και αποτελεί ότι καλύτερο για την προετοιμασία μας. Ευχαριστούμε τον Δήμο Τρίπολης και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας».

Από την πλευρά της, η Κική Λιόση δήλωσε: «Ο Γιώργος Μοφέσης με κάλυψε. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει να μας δει. Θα έχει την ευκαιρία να δει αθλήτριες και ομάδες υψηλού επιπέδου. Όλα είναι κατάλληλα η πισίνα και το ξενοδοχείο για τους αθλητές ώστε να ανταπεξέλθουμε στην προπόνηση».

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης δήλωσε για την διοργάνωση: «Θέλω με την ευκαιρία της διοργάνωσης το 14ο Τουρνουά «Θέτις Καπ» Υδατοσφαίρισης Γυναικών να καλωσορίσω τις ομάδες του τουρνουά, την Εθνική μας ομάδα, την Ρωσία, την Ιταλία και η Ουγγαρία. Θεωρώ ότι είναι χρήσιμη η διοργάνωση του τουρνουά ενόψει των υποχρεώσεων για το εθνικό και ολυμπιακό επίπεδο».

Επίσης, ο διευθυντής της ΚΟΕ, Γιώργος Χριστοφοράτος υπογράμμισε: «Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Χρονιά. Η ΚΟΕ σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη διοργανώνει το τουρνουά «Θέτις Καπ» για δεύτερη φορά στην Τρίπολη. Πιστεύω ότι ο κόσμος της Τρίπολης θα αγκαλιάσει την διοργάνωση για να δει εδώ τις ομάδες της Ελλάδας, της Ουγγαρίας, της Ρωσίας και της Ιταλίας. Ο Δήμαρχος και η πόλη της Τρίπολης μας έχουν αγκαλιάσει. Πρόκειται για ένα τουρνουά πριν το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού OPEN Right για το καλοκαίρι. Είναι η τελική μορφή του τουρνουά και είναι ευκαιρία για τον κόσμο που θα κατακλύσει το κολυμβητήριο του Σταδίου. Κύριε Δήμαρχε πιστεύουμε ότι θα κάνουμε το χρέος μας και εσείς με την σειρά σας να μας αγκαλιάσετε με την ίδια θαλπωρή για ανάλογες διοργανώσεις».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Ρωσίας, Αλεξάντρ Καπάνοφ τόνισε: «Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους της Τρίπολης, την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας για την φιλοξενία που μας παρέχουν τις απαραίτητες συνθήκες για την προετοιμασία ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων».

Η Σοφία Κόνουκ, αρχηγός της ρωσικής ομάδας δήλωσε για το τουρνουά: «Δεν έχω και πολλά να πω. Είναι καλό να πραγματοποιούνται τέτοιες διοργανώσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που βρίσκομαι εδώ όπως και οι συμπαίκτριες μου που γνωρίζουμε εξάλλου και τις ομάδες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.