Την επόμενη εβδομάδα οι εξελίξεις

Την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Γιάννη Αλαφούζο στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Γιάννη Αλαφούζο στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ταϊλανδός επενδυτής θα περιμένει και τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες, πριν ταξιδέψει και πάλι για την Αθήνα, ώστε να έχει τις τελικές επαφές με την πλευρά Αλαφούζου. Ο Πιεμπονγκσάντ αναμένεται στην Αθήνα μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να εξετάσει από κοντά τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου και να τρέξει τις διαδικασίες. 

Παράλληλα, η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή του «τριφυλλιού» φέρεται να ετοιμάζει και την επόμενη ημέρα στους «πρασίνους». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πιεμπονγκσάντ επιθυμεί την παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη στο σχήμα της επόμενης ημέρας των «πρασίνων», ενώ αναζητεί και άλλους παλαίμαχους παίκτες, οι οποίοι θα τον πλαισιώσουν. Όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα, ο Ταϊλανδός θα έχει τις προσεχείς ημέρες νέα συνάντηση με τον Καραγκούνη, προκειμένου να τον πείσει να ασχοληθεί με τα διοικητικά του «τριφυλλιού». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.