Αρέσει στην Ένωση ο Ιγκλέσιας

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του στην περίπτωση του Μπόρχα Ιγκλέσιας, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του στην περίπτωση του Μπόρχα Ιγκλέσιας, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 25χρονος επιθετικός έχει προταθεί στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι μελετούν το ενδεχόμενο να κινηθούν τις επόμενες ημέρες για την απόκτησή του.

Ο Ιγκλέσιας μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και η Θέλτα φέρεται θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, είτε με κανονική μετεγγραφή, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά, είτε με δανεισμό. Ο 25χρονος παίκτης αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Σαραγόσα με τη μορφή δανεισμού και είχε στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας 23 γκολ και έξι ασίστ σε 43 συμμετοχές. Ενδιαφέρον για τον Ιγκλέσιας φέρονται να έχουν εκδηλώσει και άλλες ισπανικές ομάδες, κάτι που κάνει δυσκολότερο το έργο των πρωταθλητών Ελλάδος, για την απόκτηση του παίκτη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.