Σενάρια για αποχώρηση του Βούλιτς

Το ενδεχόμενο νέας αλλαγής στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης, φέρονται να εξετάζουν οι ιθύνοντες της ομάδας, μετά τα τελευταία αποτελέσματα.
18/10/2017 • 13:36
Ο Ζόραν Βούλιτς
  • shares
Το ενδεχόμενο νέας αλλαγής στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης, φέρονται να εξετάζουν οι ιθύνοντες της ομάδας, μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των νεοφώτιστων αναμένεται να προχωρήσουν στη λύση της συνεργασίας τους με τον Ζόραν Βούλιτς, καθώς θεωρούν πως δεν έχει βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Βούλιτς είχε αναλάβει την «ελαφρά ταξιαρχία», πριν τρεις εβδομάδες. Παράλληλα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποχωρήσει από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή, ο Γιώργος Κασναφέρης. 

ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης

Σάββατο 18 Νοεμβρίου, 17:15

Live
18/11/2017 • 07:28

"Οριακά" ντέρμπι σε Ρώμη Μαδρίτη. Καλές ιδέες στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το ντέρμπι του Λονδίνου κι αυτό της Ρώμης είναι ανοιχτά όσο ποτέ άλλωτες τα τελευταία χρόνια με την Τόττεναμ και τη Λάτσιο σε ένα πιο γρήγορο τέμπο να δείχνουν πιο αξιόπιστοι. Προβάδισμα νίκης έχουν η Πϊτερμπορο, η Στρασμπούργκ και η Ρέϊντζερς απέναντι σε όχι τόσο εύκολες ομάδες.

08/11/2017 • 10:32