Αγώνας αλληλεγγύης για τη «Σχεδία»

Τη Δευτέρα (21/03) θα διεξαχθεί αγώνας αλληλεγγύης ανάμεσα σε αθλήτριες και αθλητικούς συντάκτες για την ενίσχυση του περιοδικού «Σχεδία».

Τη Δευτέρα (21/03) θα διεξαχθεί αγώνας αλληλεγγύης  ανάμεσα σε αθλήτριες και αθλητικούς συντάκτες για την ενίσχυση του περιοδικού «Σχεδία». 

Αναλυτικά:

«Την Τετάρτη 16 Μαρτίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στον Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού Νέας Σμύρνης «Γαλαξίας», θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου για τον αγώνα αλληλεγγύης που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 21 Μαρτίου (18:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης (Αρτάκης), ανάμεσα στις αθλήτριες του μπάσκετ και τους αθλητικούς συντάκτες για την ενίσχυση του μοναδικού Ελληνικού περιοδικού δρόμου «Σχεδία».

Δημοτικός Πολυχώρος Πολιτισμού «Γαλαξίας» (Βενιζέλου Ελευθερίου & 2ας Μαΐου, Πεζόδρομος, Νέα Σμύρνη).

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Η είσοδος την ημέρα του αγώνα θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Αντί εισιτηρίου όποιος το επιθυμεί να προσφέρει στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μπορεί να αγοράσει το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» από τους πωλητές που θα βρίσκονται στην είσοδο ή να προσφέρει τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό για την «Σχεδία» και το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Νέας Σμύρνης που θα συγκεντρώνουμε στην είσοδο του Κλειστού.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Νέας Σμύρνης για την συμμετοχή του και την βοήθεια του στην όλη προσπάθεια, καθώς και την Royalsport για την χορηγία των εμφανίσεων της ομάδας των αθλητικών συντακτών, και τους χώρους εστίασης «Το Πλατειάκι μας», «Omikron 2».

Η παρουσία σας στην συνέντευξη τύπου και την ημέρα του αγώνα θα μας τιμούσε ιδιαίτερα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.