Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ηρακλή για τον Περτσινίδη

Αντωνία Μαθιουδάκη
16/10/2017 • 14:40
Ηρακλής, σήμα
Ανακοίνωσε εξέδωσε η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Ηρακλής για το θάνατο του πρώην προέδρου του συλλόγου, Κωνσταντίνου Περτσινίδη.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθέι σήμερα (16/10) στις 17:00 το απόγευμα στο Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Το Δ.Σ του ποδοσφαιρικού Σωματείου Ηρακλής 1908 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια Περτσινίδη για την μεγάλη απώλεια του Πρώην Προέδρου μας Κωνσταντίνου Περτσινίδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και δύναμη στους οικείους του στις δύσκολες αυτές ώρες».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ομάδα μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ εκφράζει τη θλίψη της για την μεγάλη απώλεια του πρώην προέδρου του Συλλόγου Κωνσταντίνου Περτσινίδη. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του μεγάλου Ηρακλειδέα παράγοντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, μακάρι η αγάπη του για τον Ηρακλή να αποτελέσει οδηγό για τις νεότερες γενιές...».

loading the player...
14/11/2018 • 08:31