H Sela Ward μπαίνει δυναμικά στον δεύτερο κύκλο του “Westworld”

Μια πιο κοντινή ματιά στη σύζυγο του William.To cast του Westworld αποκτά ακόμη ένα μέλος στο...

Μια πιο κοντινή ματιά στη σύζυγο του William.

To cast του Westworld αποκτά ακόμη ένα μέλος στο πρόσωπο της Sela Ward που φιλοδοξεί να δώσει νέο βάθος στην ήδη συναρπαστική και περίπλοκη ιστορία του.

Τα νέα μας έρχονται από το Variety που μας πληροφορεί ότι η ηθοποιός στον δεύτερο κύκλο θα ενσαρκώσει την Juliet, τη σύζυγο του William που υποδύεται ο Ed Harris. Τη χαρακτήρα είχαμε γνωρίσει στο επεισόδιο 2, με τίτλο “Reunion”, στο πάρτι συνταξιοδότησης του James Delos. Σε εκείνη τη φάση της ιστορίας την ενσάρκωνε η Claire Unabia. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για τον χαρακτήρα της πέρα από το ότι δεν έβλεπε ευνοϊκά το Westworld και την αυτοκτονία της για την οποία η Emily κατηγορεί τον πατέρα της.

Πλέον θα τη δούμε στο ένατο από τα συνολικά δέκα επεισόδια της δέκατης σεζόν με τίτλο “One True Thing” που θα προβληθεί στις 17 Ιουνίου. Ένα σύντομο teaser συνόδευσε την ανακοίνωση της παρουσίας της, στο οποίο μπορούμε να δούμε πλάνα των Dolores και Teddy που έρχονται αντιμέτωποι με το Ghost Nation όπως επίσης και μια ματιά στο παρελθόν των Juliet και Willliam, σε αφήγηση του Man in Black. Όπως αναφέρει, “Κανείς δεν το βλέπει. Αυτό το πράγμα μέσα μου. Ούτε εγώ και εσύ το είδαμε αρχικά και μια μέρα ήταν εδώ. Αυτή η κηλίδα. Φαίνεται ότι αναφέρεται στην αφορμή που τον οδήγησε στο πάρκο και την Juliet στην αυτοκτονία”.

H Ward είναι μια έμπειρη και καταξιωμένη ηθοποιός που στο παρελθόν έχουμε απολαύσει σε σειρές όπως το “Once and Again” του ABC και το “Sisters” του NBC. Έχει κάνει τακτικές εμφανίσεις στο “House” του Fox και στο “CSI:NY” του CBS. H πιο πρόσφατη εμφάνισή της ήταν στο πλευρό του Nick Nolte στην κωμωδία του “Epix” με τίτλο “Graves”.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.