Περπέρογλου: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους

Ο Στράτος Περπέρογλου είναι πάλι εδώ όμως. Επανεμφανίστηκε μετά την πολύμηνη απουσία του και θέλησε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό του.

Είχε βγει από τους ρυθμούς του και του είχε κοστίσει πολύ το γεγονός ότι παρέμεινε για μήνες μακριά από τα παρκέ. Ο Στράτος Περπέρογλου είναι πάλι εδώ όμως. Επανεμφανίστηκε μετά την πολύμηνη απουσία του και θέλησε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό του.

Στον 27χρονο άσο του Παναθηναϊκού είχε διεγνωστεί θρόμβωση σε φλέβα στο πίσω μέρος του γονάτου του, στις 19 Ιουλίου, και επέστρεψε στα παρκέ απόψε στην αναμέτρηση με το Περιστέρι. Όπως εξήγησε «ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα αυτή που προηγήθηκε. Πέρασαν οκτώ μήνες από τότε που αγωνίστηκα τελευταία φορά». Εκείνο που θέλησε να επισημάνει όμως ήταν ότι «είναι σημαντικό ότι επέστρεψα, με έχουν στηρίξει όλοι πάρα πολύ, τα παιδιά, οι προπονητές, ο κόσμος, όλοι και θέλω να τους ευχαριστήσω».

Εκτός αυτού όμως, αναφέρθηκε και στην κλήρωση του «TOP-16» της Ευρωλίγκας, λέγοντας πως «πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι, είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο και ελπίζω να πάνε όλα καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.