Αισιόδοξος για το μέλλον ο Λαμ

Τη βεβαιότητά του για το λαμπρό μέλλον της Μπάγερν Μονάχου εξέφρασε ο Φίλιπ Λαμ, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των Βαυαρών.

Τη βεβαιότητά του για το λαμπρό μέλλον της Μπάγερν Μονάχου εξέφρασε ο Φίλιπ Λαμ, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των Βαυαρών.

«Υπάρχει τόση ποιότητα στην ομάδα, που είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα εξαιρετικά θετικό μέλλον. Χρειάζεται να συνεχίσουμε να μαζεύουμε εμπειρίες, έτσι ώστε να καταφέρουμε σύντομα να διεκδικήσουμε και πάλι το Τσάμπιονς Λιγκ. Εννοείται ότι κανένας από εμάς δε θα έφερνε αντίρρηση αν τα καταφέρναμε από τη φετινή σεζόν», επισήμανε ο Λαμ. 

«Δε τρία ή τέσσερα χρόνια, όλοι θα είμαστε στην τέλεια ηλικία για έναν ποδοσφαιριστή. Θα μπορούσαμε λοιπόν να κατακτήσουμε πολλά για αρκετό καιρό ακόμα. Ο Λουίς Φαν Γκάαλ έβαλε τις βάσεις για αυτή την ομάδα και ο Γιουπ Χάινκες συνεχίζει τη διαδικασία εξέλιξής της. Εχουμε αναλάβει μία σοβαρή δέσμευση και θέλουμε να νικάμε παντού, ακόμα και στα φιλικά», συμπλήρωσε ο Γερμανός αμυντικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.