Κωστούλας: «Στόχος η παραμονή»

Η παραμονή στην κατηγορία είναι ο μεγάλος στόχος του Παναιτωλικού, σύμφωνα με τον Θανάση Κωστούλα.

Η παραμονή στην κατηγορία είναι ο μεγάλος στόχος του Παναιτωλικού, σύμφωνα με τον Θανάση Κωστούλα. Ο πρόεδρος της ομάδας του Αγρινίου εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την έως τώρα πορεία της ομάδας του, όμως κράτησε χαμηλούς τόνους εν όψει της συνέχειας. Ο Κωστούλας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra». Αναλυτικά δήλωσε για:
 
Την είσοδό του στην ομάδα και την κατάσταση που αντιμετώπισε τότε: «Όταν κανείς δεν έχει χρήματα και αφήνει τα πράγματα να κυλάνε προς τα κάτω φτάνει σε ένα κακό σημείο. Σε αυτό το σημείο ήρθα εγώ στον Παναιτωλικό».
 
Το αν έχει επιτευχθεί ο στόχος που είχε βάλει στην αρχή της παρουσίας του στην ομάδα: «Στόχος μας ήταν να φτάσουμε στην ομάδα να αγωνίζεται σε ένα υψηλό επίπεδο, εκεί που πρέπει για μια ιστορική ομάδα, την Super League. Είχαμε βάλει στόχο να το πετύχουμε στα 4 χρόνια, αλλά το κάναμε με μία μικρή. καθυστέρηση (σ.σ. 6 χρόνια). Με αυτά που έγιναν το καλοκαίρι και εμείς απείχαμε (σ.σ. στημένα), είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι και αυτό είναι το κλίμα που υπάρχει στο γήπεδο. Θέλουμε να κάνουμε το ποδόσφαιρο να μοιάζει με γιορτή και για αυτό προσπαθούμε».
 
Το αν είναι εύκολο να μετατραπεί ένα παιχνίδι σε γιορτή: «Δεν είναι εύκολο αλλά δεν είναι και κάτι ιδιαίτερα δύσκολο. Αρκεί να το κάνει κάποιος στόχο και να το δουλεύει μέχρι τέλους. Είχα πει ότι το γήπεδο θα έπρεπε να το φτιάξουμε χωρίς κάγκελα και να μάθουμε τον κόσμο να λειτουργεί μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Μιλάμε με τον κόσμο, έχουμε καλή επαφή με όλους τους συνδέσμους. Δεν είναι δύσκολο αρκεί να το πιστεύεις».
 
Την απόσυρση των κιγκλιδωμάτων: «Όταν ο κόσμος νιώθει φυλακισμένος θέλει να αποδράσει. Αν δεν έχει κάγκελα δεν υπάρχει λόγος να κάνει την. υπέρβαση».
 
Τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ: «Το γήπεδό μας σε όλα τα ματς είναι γεμάτο. Υπολογίζουμε ότι αν χθες είχαμε 2.000 με 2.500 εισιτήρια περισσότερα θα είχαμε ξεπουλήσει. Όσον αφορά στα οικονομικά, μέσα μπαίνουμε κάθε χρόνο, αλλά δεν αφήνουμε τα χρέη να μας πνίξουμε. Παρότι έχει περάσει στον κόσμο ότι μοιράζουμε λεφτά, δεν ισχύει. Είμαστε σφιχτοί στα έξοδά μας».
 
Το αν μπορεί μια ομάδα να έχει θετικό πρόσημο στον προϋπολογισμό της: «Φέτος ο προϋπολογισμός που κάναμε ήταν με βάσει τα περσινά δεδομένα της Super League. Ο ΟΠΑΠ αυτή τη στιγμή δεν προχώρησε σύμβαση με την Super League, χρήματα που περιμέναμε. Δυστυχώς και φέτος, εκτός κι αν γίνει κάποια επιδότηση της τελευταίας στιγμής, θα πάμε με αρνητικό απολογισμό».
 
Το αν θα παραμείνει ο Παναιτωλικός στην κατηγορία: «Δεν ξέρω τι να πω. Είμαστε σε καλή βαθμολογική θέση. Έχουμε δυνατότητες να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται. Όμως είμαι επιφυλακτικός, όπως πάντα».
 
Την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε και έναν τραυματισμό (σ.σ. Κουτρουμάνο) που μας φορτώνει μια μία έξτρα μεταγραφή. Μάλλον θα χρειαστούμε μία – δύο ενισχύσεις».
 
Τη συνεργασία με τον Μπάμπτη Τεννέ: «Έχουμε καλή συνεργασία και θεωρώ ότι θα πάμε καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.