Δημητρίου: «Ήταν σαν νίκη»

Μόνο εγκωμιαστικά λόγια είχε να πει ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα, Πέτρος Δημητρίου για τους παίκτες, μετά την ισοπαλία που απέσπασαν στην Επανομή από την τοπική Αναγέννηση.

Μόνο εγκωμιαστικά λόγια είχε να πει ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα, Πέτρος Δημητρίου για τους παίκτες, μετά την ισοπαλία που απέσπασαν στην Επανομή από την τοπική Αναγέννηση.

Ο έμπειρος τεχνικός είπε χαρακτηριστικά: «Παρά το γεγονός ότι για μία ακόμη αγωνιστική υποχρεωθήκαμε να αγωνισθούμε με πολλές ελλείψεις και  τεράστια προβλήματα, εν τούτοις οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα. Ας μην ξεχνάμε ότι αντιμετωπίζαμε μία ομάδα που είχε μόνον νίκες στο γήπεδο της, όμως κατορθώσαμε να περάσουμε αλώβητοι, ενώ με λίγη μεγαλύτερη προσοχή θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Προσωπικά, αυτό το αποτέλεσμα μπορώ να το χαρακτηρίσω σαν νίκη και να απονείμω όλα τα συγχαρητήρια στους παίκτες που απέδειξαν ότι έχουν μεγάλη ψυχή. Άλλωστε. αυτοί είχαν τα ψυχικά αποθέματα να ξεπεράσουν και το σοκ με την πρωτόδικη απόφαση, όπου μηδενισθήκαμε στον αγώνα του Κυπέλλου και μας αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Δημητρίου υποστήριξε: «Συμπληρώσαμε ήδη οκτώ σερί παιχνίδια αήττητοι στο Πρωτάθλημα, υπολογίστε και τα δύο του Κυπέλλου, ενώ έχουμε μία από τις καλύτερες άμυνες, αφού έχουμε δεχθεί τρία γκολ. Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ και όλα αυτά εξαργυρώνονται στο γήπεδο, ενώ διαθέτουμε τις προοπτικές να πάμε ακόμη καλύτερα αν υπάρχουν τα ανάλογα εχέγγυα και βρεθούν ορισμένες λύσεις. Ο Εθνικός Αστέρας έχει θαυμάσιο υλικό, εξαιρετικούς χαρακτήρες ποδοσφαιριστές και ασφαλώς τίποτε δεν είναι τυχαίο. Προσωπικά αισθάνομαι υπερήφανος που συνεργάζομαι με αυτούς τους παίκτες και κυριοελτικά στερεύουν τα εγκωμιαστικά λόγια που έχω να πω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.