Φινάλε κι απολογισμός ...

Το 1ο Business Conference με θέμα «επιστροφή επενδύσεων στο ποδόσφαιρο» ολοκληρώθηκε.
0
Κωστής Μπότσαρης
11/10/2017 • 20:46
Σήμα ΠΑΟΚ
  • shares
Το 1ο Business Conference με θέμα «επιστροφή επενδύσεων στο ποδόσφαιρο» ολοκληρώθηκε. Το απόγευμα κι έπειτα από – σχεδόν επτά ώρες ομιλιών, εποικοδομητικών συζητήσεων κι ανταλλαγή ιδεών έπεσε η αυλαία του στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβραβεύτηκε από την τιμητική παρουσία όλων όσων έδωσαν το «παρών» ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τη συνέχεια – και – αυτού του εγχειρήματος. Τον δικό της απολογισμό έκαναν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» επισημαίνοντας τα εξής: «Ορισμένα από τα πιο δημιουργικά μυαλά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και τα πλέον επιτυχημένα στελέχη κορυφαίων εταιρειών marketing στην Ευρώπη συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη για χάρη του πρώτου Business Conference που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ.
 
Η ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Μακεδονία Palace γέμισε από νωρίς με τους καλεσμένους που ήθελαν ν’ ακούσουν από κοντά τους ομιλητές γύρω από το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα «Return on Investment in Football».
Το ποδόσφαιρο, άλλωστε, αποτελεί μια διαρκώς αναπτυσσόμενη… βαριά βιομηχανία που εκμεταλλεύεται την τεχνολογία προκειμένου να προσφέρει ολοένα περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες στους θεατές που επιλέγουν ν’ αφιερώσουν χρόνο και χρήματα για να ζήσουν την εμπειρία του αγαπημένου τους σπορ.
Γι’ αυτό και οι ομιλητές από εταιρείες όπως η Macron, η Euroleague, η Lagardere, η ΑΙΜ κι από ομάδες όπως η Μίλαν, η Σουόνσι και η Αϊντχόβεν μίλησαν για marketing, sponsorship, stadium revenues, crowdfunding, social media strategy δίνοντας πολύτιμες συμβουλές γύρω από τις κινήσεις που πρέπει να κάνει ένας σύγχρονος σύλλογος προκειμένου να είναι επιτυχημένος».
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, 20:30

Live
21/09/2018 • 08:10

19/09/2018 • 10:52