Σαββίδης: «Θα χτίσουμε ένα καινούργιο γήπεδο» (video)

Ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε πως θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και σε αυτό το πλαίσιο προχωράει την κατασκευή νέου γηπέδου στην Τούμπα.
11/10/2017 • 11:36
Ο Ιβάν Σαββίδης
  • shares
Ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε πως θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και σε αυτό το πλαίσιο προχωράει την κατασκευή νέου γηπέδου στην Τούμπα. Ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου» του Βορρά συμπλήρωσε πως οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει να γίνουν η καλύτερη ομάδα, όχι μόνο στο θέμα του γηπέδου, αλλά και σε άλλα επίπεδα, όπως ακαδημίες, στο μάνατζμεντ και στις σχέσεις με τους φιλάθλους. Ο Σαββίδης μίλησε στο «1st Business Conference».

Αναλυτικά δήλωσε: «Προφανώς ο αθλητισμός δεν υπάρχει χωρίς χορηγούς, αλλά και οι χορηγοί χωρίς αθλητισμό. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ισχυρό εργαλείο και επηρεάζει την κοινωνία. Στη σημερινές συνθήκες το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να ξεπεράσει τις αρρώστιες του και να αποκτήσει ανταγωνιστικότητα. 

Είμαι χαρούμενος που έχουν ξεκινήσει, ήδη, οι αλλαγές και η εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που αυτό ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ. Ήδη βλέπουμε ένα ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. 

Η μοίρα τα έφερε έτσι, να έρθω στον ΠΑΟΚ όταν ο σύλλογος ήταν στον γκρεμό. Πλέον, έχει παρθεί η απόφαση να χτίσουμε ένα καινούριο γήπεδο και δεν θα σταματήσουμε εδώ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά σε όλα τα επίπεδα, σε ακαδημίες στο μάνατζμεντ, στις σχέσεις με τους φιλάθλους. 

Στόχος μου είναι να κάνω τον ΠΑΟΚ ανεξάρτητο. Ελπίζω ότι οι σημερινές ιδέες θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τις διαδικασίες της οργάνωσης του συλλόγου πιο γρήγορες. Σας υπόσχομαι ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο στο μάρκετινγκ, που θα επηρεάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, 20:30

Live
21/09/2018 • 08:10

19/09/2018 • 10:52