Κούγιας: «Ζήτησα από τον Αναστασιάδη να επιστρέψει»

Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως είχε συζητήσει τις προηγούμενες ημέρες με τον Άγγελο Αναστασιάδη, το ενδεχόμενο επιστροφής του στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.
11/10/2017 • 11:28
Ο Αλέξης Κούγιας
  • shares
Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως είχε συζητήσει τις προηγούμενες ημέρες με τον Άγγελο Αναστασιάδη, το ενδεχόμενο επιστροφής του στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ. Όπως αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» ο Έλληνας τεχνικός απάντησε αρνητικά για προσωπικούς λόγους, τους οποίους δε θέλει να αποκαλύψει δημόσια.

Χαρακτηριστικά, ο Κούγιας φέρεται να τόνισε σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο περιθώριο της εκδίκασης στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, της έφεσης που κατέθεσε η ΑΕΛ για την υπόθεση του Έλληνα τεχνικού: «Εγώ δεν έχω απολύσει ποτέ προπονητή. Για να καταλάβετε, τον εκτιμώ απεριόριστα και πριν δύο ημέρες του έκανα πρόταση να γυρίσει. Μου απάντησε αρνητικά για λόγους που σέβομαι και δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω»!

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/06/2018 • 08:39

Ένας αμφίρροπος όμιλος και μια αξιόπιστη Χέλσινγκμποργκ

Ο 8ος όμιλος στην πρώτη φάση του Μουντιάλ έχει ενδιαφέρον καθώς θεωρείται κι από τους πιο αμφίρροπους αν σκεφτεί κανείς πως η πιο αδύναμη ομάδα φαίνεται η Ιαπωνία! Καλό είναι να μην ξεγράψουμε τόσο απλά ούτε την Σενεγάλη με την λογική πως τα φαβορί του

09/05/2018 • 16:07