Με μηνύσεις απειλεί άπαντες ο Κούγιας μετά την τιμωρία του

10/10/2017 • 15:43
Μηνύσεις ετοιμάζει ο Κούγιας
  • shares
Μηνύσεις ετοιμάζει ο Αλέξης Κούγιας, μετά την ανακοίνωση της ποινής αποκλεισμού του με δύο μήνες απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, για την ενέργειά του να φτύσει τον Ελ Καντουρί του ΠΑΟΚ.
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ με προσωπική του δήλωση στο site του συλλόγου, προαναγγέλει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Μαροκινού παίκτη, του διαιτητή Κατσικογιάννη αλλά και δεκάδων ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης και της επικράτειας, εάν δεν δημοσιεύσουν το σκεπτικό της απόφασης του αθλητικού δικαστή!
 
Η προσωπική δήλωση μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:
«Τον Ελ Καντουρί όπως είναι γνωστό τον έχουμε καταγγείλει ήδη στον Αθλητικό Εισαγγελέα, στον οποίο θα στείλουμε και το σκεπτικό της αποφάσεως του κ. Καποδίστρια, ώστε να επιβληθούν και σε αυτόν οι ανάλογες πειθαρχικές ποινές.
 
Μετά από αυτήν την απόφαση, που αποτελεί σοβαρή δικαίωσή μου για το τι έκανε ο Ελ Καντουρί εις βάρος μου και εις βάρος των υπολοίπων, προτού τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι αντιδράσουμε, περιμένω από όλες τις αθλητικές εφημερίδες (ειδικά της Θεσσαλονίκης), τους ραδιοφωνικούς σταθμούς (ειδικά της Θεσσαλονίκης), τους τηλεοπτικούς σταθμούς (Nova, EPT) και τα sites να δημοσιεύσουν το σκεπτικό της αποφάσεως του κ. Καποδίστρια, η οποία βασίζεται στο οπτικοακουστικό υλικό το οποίο είναι αναμφισβήτητο, άλλως θα αναγκαστώ να τους μηνύσω και να τους ενάγω.
 
Μήνυση και αγωγή θα καταθέσω οπωσδήποτε εις βάρος του Κατσικογιάννη για την ψευδή και συκοφαντική αναφορά του για μένα στο φύλλο αγώνος».Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/06/2018 • 08:39

Ένας αμφίρροπος όμιλος και μια αξιόπιστη Χέλσινγκμποργκ

Ο 8ος όμιλος στην πρώτη φάση του Μουντιάλ έχει ενδιαφέρον καθώς θεωρείται κι από τους πιο αμφίρροπους αν σκεφτεί κανείς πως η πιο αδύναμη ομάδα φαίνεται η Ιαπωνία! Καλό είναι να μην ξεγράψουμε τόσο απλά ούτε την Σενεγάλη με την λογική πως τα φαβορί του

09/05/2018 • 16:07