Κωνσταντίνου: «Κινήσεις εντυπωσιασμού»

Ως κινήσεις εντυπωσιασμού χαρακτήρισε τα μετεγγραφικά σενάρια των εφημερίδων, ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ως κινήσεις εντυπωσιασμού χαρακτήρισε τα μετεγγραφικά σενάρια των εφημερίδων, ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου υπογράμμισε πως οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να αδειάσουν χώρο στο ρόστερ τους, μέσω αποχώρησης ορισμένων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν υπολογίζονται εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο Κωνσταντίνου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3». Αναλυτικά:

Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό: «Σε μεταβατική περίοδο μπορεί να είναι η ΠΑΕ και το ΔΣ αν τρέχει τα θέματα. Δεν νομίζω πως οι παίκτες ασχολούνται με κάτι τέτοιο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν δώσει δείγματα πως δεν φοβόνται για τα χρήματα τους και δεν έχουν καμία αμφιβολία πως η ομάδα θα βρει τον δρόμο της, και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ομάδα. Οι παίκτες με τα μεγάλα συμβόλαια ζήτησαν να πληρωθούν εκείνοι με τα μικρότερα πρώτοι, κάτι που δείχνει σύμπνοια».

Για τα μετεγγραφικά σενάρια: «Σίγουρα ο Παναθηναϊκός κοιτάζει τις μεταγραφές, περιμένει τις εισηγήσεις του προπονητή, ο οποίος γνωρίζει τα οικονομικά της ομάδας, ενώ και η διοίκηση προσπαθεί να απεμπλακεί από κάποια συμβόλαια παικτών οι οποίοι δεν υπολογίζονται, ώστε να κινηθούμε μεταγραφικά. Όσο για τις μεταγραφές που ανακοινώνονται από τους νέους επενδυτές, αυτό δεν γίνεται, γιατί κανείς δεν έχει συζητήσει με το ΔΣ ή με την ομάδα. Αυτά είναι κινήσεις εντυπωσιασμού από τον συνήθη ύποπτο, ο οποίος εδώ και 3 μήνες, δεν έχει προσφέρει τίποτα χειροπιαστό. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Είναι από ένα άνθρωπο ο οποίος είναι γραφικός και πρέπει να ασχολείται με τον Παναθηναϊκό. Είναι προσωπική μου άποψη. Του απαγορέψαμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ να έχει πρόσβαση στα επίσημα, γιατί δεν έχει θέση».

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Υπάρχουν απουσίες και μάλιστα σοβαρές. Τα πράγματα είναι δύσκολα, ωστόσο οι παίκτες του θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτόν, σε ένα παιχνίδι όπου αν πάρουμε την νίκη θα έχουμε προβάδισμα, καθώς στον δεύτερο γύρο θα έχουμε πιο βατό πρόγραμμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.