Την Κύπρο υποδέχεται την Τετάρτη η Εθνική

Πρεμιέρα με άνετη νίκη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θέλει να κάνει η εθνική χάντμπολ των ανδρών, που αύριο (19:00) υποδέχεται στο κλειστό της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη την Κύπρο, στο πλαίσιο του 6ου ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης.

Πρεμιέρα με άνετη νίκη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θέλει να κάνει η εθνική χάντμπολ των ανδρών, που αύριο (19:00) υποδέχεται στο κλειστό της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη την Κύπρο, στο πλαίσιο του 6ου ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που θα έχει για πρώτη φορά (σε επίσημο παιχνίδι) στον πάγκο του τον Γιώργο Κρανάκη, διεκδικεί την πρώτη θέση του ομίλου, που οδηγεί στα πλέι-οφ του Ιουνίου, έχοντας ως βασικό αντίπαλο τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Η τελευταία έχει δώσει από το Νοέμβριο τα δύο ματς με την Κύπρο, επιτυγχάνοντας ισάριθμες νίκες, οπότε η κατάκτηση των βαθμών της νίκης, τόσο στο αυριανό παιχνίδι όσο και σε εκείνο της προσχούς Κυριακής στη Λευκωσία, κρίνεται επιτακτική για την ελληνική ομάδα.

Φυσικά η εθνική είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι στην Κύπρο, την οποία προπονεί ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης. Η διαφορά δυναμικότητας και εμπειρίας των δύο ομάδων είναι δεδομένη, όμως το ζητούμενο είναι η «γαλανόλευκη» να βρει το ρυθμό της, μετά τη σύντομη και άνευ φιλικών προετοιμασία, αλλά και με δεδομένες κάποιες σημαντικές απουσίες, όπως του Νίκου Κοκολοδημητράκη και του Χριστόφορου Μπακαούκα, και με αμφίβολη τη συμμετοχή του βασικού πίβοτ, Γιώργου Χαλκίδη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Οι 19 παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι Ευγένιος Κουλούρης, Γιώργος Ζαραβίνας, Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου, Χαράλαμπος Μάλλιος, Νίκος Σαμαράς, Θεόδωρος Πετρίδης, Γιώργος Γεωργιάδης, Γιώργος Μαστορογιάννης, Στέλιος Δημάκης, Χρήστος Τσάτσος, Θεόδωρος Ευαγγελίδης, Μπάμπης Ανανιάδης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Βύρωνας Παπαδόπουλος, Δημήτρης Τζιμούρτος, Γιώργος Χαλκίδης, Αλέξης Αλβανός, Νίκος Ριγανάς, Σπύρος Μπαλωμένος.

Τον αγώνα, τον οποίο θα μεταδώσει τηλεοπτικά η ΕΤ-3, θα διευθύνουν οι Αλίν-Σέρτζιου Τσιρλιγκεάνου και Ντιάνα-Κάρμεν Φλορέσκου από τη Ρουμανία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.