Φραγκιάς: «Να βοηθήσει ο κόσμος»

Την συμπαράσταση των φιλάθλων της Ρόδου ζήτησε ο Βασίλης Φραγκιάς, εν όψει της αναμέτρησης με τον ΑΓΟΡ.

Την συμπαράσταση των φιλάθλων της Ρόδου ζήτησε ο Βασίλης Φραγκιάς, εν όψει της αναμέτρησης με τον ΑΓΟΡ. Ο Έλληνας κόουτς του Κολοσσού τόνισε πως είναι σημαντικό για την ομάδα του να διατηρήσει το αήττητο, στις εντός έδρας αναμετρήσεις της.

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Καταρχήν θα πρέπει να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ και του αθλητισμού. Εμείς παίζουμε με μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία πιέζει πολύ και διαθέτει εξαιρετικούς Έλληνες και ξένους παίκτες. Χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του αγώνα και καθαρό μυαλό για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Στην προσπάθεια μας, θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας, να έρθει στο γήπεδο και να μας ωθήσει στο θετικό αποτέλεσμα. Από την αρχή της χρονιάς κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και μόνο με τον κόσμο μας μπορούμε να προχωρήσουμε. Καλούμε λοιπόν όλους να έρθουν και να γεμίσουν το Βενετόκλειο».

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Ασημακόπουλος δήλωσε: «Θεωρώ ότι είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας για μας. Ο ΑΓΟΡ έχει ένα ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού και θέλει προσοχή. Πιστεύω ότι αν ελέγξουμε τον ρυθμό και βγάλουμε τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν μέσα στο γήπεδο, θα πάρουμε τη νίκη. Είναι ευκαιρία για τον κόσμο τις γιορτινές αυτές μέρες να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει. Είναι το πρώτο παιχνίδι για το 2012 και θέλουμε να κάνουμε καλή αρχή. Για μας η αναμέτρηση με το Ρέθυμνο είναι ένας ακόμη τελικός. Έτσι βλέπουμε το κάθε παιχνίδι από την αρχή της χρονιάς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.