Ιτούδης: «Σοβαρή ομάδα το Περιστέρι»

Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι, υπογράμμισε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι, υπογράμμισε ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη είναι ένα δυνατό σύνολο, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις, μετά το διάλειμμα των γιορτών.

Χαρακτηριστικά, τόνισε στο προσωπικό του μπλοκ, στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού: «Καλή χρονιά σε όλους! Εύχομαι και χρόνια πολλά και καλά!

Μετά από ένα τριήμερο ρεπό επιστρέψαμε χθες το απόγευμα στις προπονήσεις, στο ΟΑΚΑ, καθώς επιστρέφουμε και στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Προετοιμαζόμαστε πολύ σοβαρά για την αναμέτρηση με το Περιστέρι.

Είναι μια σοβαρή ομάδα και έχει φιλοσοφία όπως όλες οι ομάδες που κοουτσάρει ο Αργύρης Πεδουλάκης. Μάχεται πολύ, είναι πολύ πιο ποιοτική σε σχέση με πέρυσι και έχουν σημείο αναφοράς στα μέχρι τώρα παιχνίδια τους τον Ρόμπι, ο οποίος είναι ο βασικός σκόρερ, έχει δικές του φάσεις, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και ως δημιουργός.

Χαρακτηριστικό είναι πως τα γκαρντ του Περιστερίου όπως ο Μότσνικ ή ο Παπαντωνίου είναι δημιουργικά, φτιάχνουν φάσεις για όλη την ομάδα. Χαρακτηριστικό επίσης ότι έχει αρκετούς παίκτες που είναι αθλητές στο 4 και στο 5, παίκτες pick n’ pop που μπορούν να σουτάρουν και με πρόσωπο στο καλάθι. Είναι ομάδα γενικότερα που έχει φιλοσοφία και επιθετικά και αμυντικά, όπου περιμένουμε να δούμε και αρκετά ζώνη.

Το σημαντικό για εμάς είναι ότι είμαστε υγιείς και ελπίζουμε να μην συναντήσουμε άλλες ατυχίες. Χθες κάναμε μια πολύ καλή προπόνηση. Μετά από ένα «διάλειμμα» συνήθως χρειάζεται λίγος χρόνος για να βρούμε ρυθμό, αλλά από χθες ακόμη, από την πρώτη μέρα, η προπόνηση ήταν σε καλό επίπεδο, είχε ένταση. Προετοιμαζόμαστε για ένα «πακέτο» παιχνιδιών με το Περιστέρι, τον Πανιώνιο, τον Κολοσσό, τον Άρη και στη συνέχεια με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο. Είναι μια σειρά αγώνων στην οποία έχουμε εστιάσει, από τους οποίους θέλουμε τα θετικά αποτελέσματα εννοείται, αλλά και να βρούμε ρυθμό και να προχωρήσουμε. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν έχουμε απουσίες και αυτό που επιθυμούμε πριν από οτιδήποτε άλλο είναι να είμαστε υγιείς.

Να είστε καλά. Σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ,

Δημήτρης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.