Χρησιμοποιείς παίκτες από τις ακαδημίες;;; Πληρώνεσαι!

Η Γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι τα έσοδα για τις ομάδες που χρησιμοποίησαν παίκτες από τις ακαδημίες τους την φετινή σεζόν στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες, έφτασαν τα είκοσι εκατομμύρια Ευρώ!

Από την φετινή σεζόν άλλαξαν προς το καλύτερο τα οικονομικά δεδομένα για τις Γερμανικές ομάδες που χρησιμοποιούν παίκτες από τις ακαδημίες τους, παίκτες από την Κ23! Η Γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι το ποσό που μοιράστηκε στις ομάδες αυτές αλλά και στις ερασιτεχνικές ομάδες που τροφοδότησαν τις ακαδημίες των επαγγελματικών ομάδων, έφτασε φέτος τα είκοσι εκατομμύρια Ευρώ. 

Τρεις ομάδες ξεπέρασαν ή άγγιξαν το ένα εκατομμύριο Ευρώ σε έσοδα. Η Γκρόιτερ Φιρτ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας που αποφάσισε φέτος να στηρίξει αρκετά παιδιά από τις ακαδημίες της, εισέπραξε 1,4 εκατομμύριο και ακολούθησαν άλλες δύο ομάδες της δεύτερης κατηγορίας η Νυρεμβέργη – που πήρε και την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα – με 1,03 εκατομμύριο και η Ντινάμο Δρέσδης που εισέπραξε 990.000 χιλιάδες Ευρώ. 

Οι ομάδες εισπράττουν ποσό όταν έχουν πάρει άδεια να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα τους χωρίς περιορισμούς, οι παίκτες είναι κάτω των 23 ετών και βρίσκονται στις ακαδημίες για μια τριετία από τα 15 ως τα 21 τους χρόνια, για ξένους παίκτες από τα 18 χρόνια! Πέρσι οι ερασιτεχνικές ομάδες εισέπραξαν ένα εκατομμύριο Ευρώ συνολικά για παίκτες που τροφοδότησαν τις επαγγελματικές ομάδες ένα ποσό που φέτος έφτασε τα τέσσερα εκατομμύρια Ευρώ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.