Αρχίζουν τα έργα στη Λεωφόρο!

Τον ερχόμενο Μάιο αναμένεται να αρχίσουν τα έργα ανακαίνισης της Λεωφόρου και τις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει τα πλάνα της για τον ...καλλωπισμό του ιστορικού "Απόστολος Νικολαΐδης".

Τον ερχόμενο Μάιο αναμένεται να αρχίσουν τα έργα ανακαίνισης της Λεωφόρου και τις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει τα πλάνα της για τον …καλλωπισμό του ιστορικού “Απόστολος Νικολαΐδης”. 

Ο πρώτος κύκλος εργασιών περιλαμβάνει την τοποθέτηση έξτρα εξέδρας 2.000 θέσεων στην πλευρά της οδού Τσόχα, την κατασκευή 14 σουιτων στη θύρα των επισήμων, καθώς και βελτιωτικά έργα στο γήπεδο και τους εσωτερικούς χώρους (αποδυτήρια, αίθουσα τύπου). Στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι τα έργα να έχουν ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου (θα αρχίσουν αμέσως μετά τα πλέι οφ), ενώ το κόστος θα το αναλάβει εξ’ ολοκλήρου η ΠΑΕ. 

Στο δεύτερο κύκλο των εργασιών ανακαίνισης της Λεωφόρου, οι Πράσινοι επιθυμούν να κατασκευάσουν μια επιπλέον εξέδρα πάνω από τα επίσημα και να αυξήσουν τη χωρητικότητα κατά 2.500 θέσεις. Στα πλάνα υπάρχει και η ανέγερση “πύργων” στις γωνίες του γηπέδου, αναψυκτήρια και μουσείο της ομάδας, ενώ το γήπεδο θα καλυφθεί εξωτερικά με υπερσύγχρονο πλέγμα.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.