“Μαυραετοί” προσγείωσαν τον “δικέφαλο”

Η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 απέναντι στην ουραγό Δόξα Δράμας, που αγωνίστηκε με περίσσιο πάθος και πήρε ηρωικό αποτέλεσμα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μάλιστα στο 62' οι Δραμινοί είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Τριποτσέρη.

Η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 απέναντι στην ουραγό Δόξα Δράμας, που αγωνίστηκε με περίσσιο πάθος και πήρε ηρωικό αποτέλεσμα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μάλιστα στο 62′ οι Δραμινοί είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Τριποτσέρη.

Οταν σε ένα παιχνίδι αναμετρώνται μία από τις ομάδες που θέλουν να λένε πως διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή, με την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία μάλιστα έχει μόλις έναν βαθμό στο ενεργητικό της, τότε το φαβορί είναι και… προφανές. Βέβαια, εάν δεν παιχθούν και τα 90 λεπτά της αναμέτρησης και αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής, κανείς δεν φεύγει νικητής από το γήπεδο εάν δεν το αξίζει.

Οταν λοιπόν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού σταδίου, το ταμπλό, μετά και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή έδειχνε ΑΕΚ-Δόξα Δράμας 0-0, ο οποιοσδήποτε μπορεί κάλλιστα να πει πως πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες, εάν όχι την μεγαλύτερη, έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Οι Μαυραετοί του Μάκη Κατσαβάκη, προσγείωσαν ανώμαλα τον δικέφαλο του Νίκου Κωστένογλου ο οποίος πλέον θα πρέπει να κατάλαβε πως αν θέλει να παραμείνει ζωντανός στην μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα πρέπει να διορθώσει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι του.

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης πάντως, η ΑΕΚ έδειξε πως διέθετε τον αέρα της ομάδας που είναι και το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης. Προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων, που επίσης από την πλευρά τους, έδειξαν να έχουν ως πρωταρχικό τους μέλλημα, να διαφυλάξουν τα νώτα τους και να κρατήσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά από την περιοχή τους, τους γηπεδούχους.

Η ΑΕΚ πάντως, έπαιξε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, δημιούργησε φάσεις, όμως ατύχησε να έχει σε κακή βραδιά την επιθετική της γραμμή και ειδικά τον Σιαλμά. Ο τελευταίος βρέθηκε σε αρκετές περιπτώσεις σε πλεονεκτική θέση, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ που και στην ομάδα του θα έδινε αέρα, αλλά και στους αντίπαλους θα πρόσθετε άγχος και θα τους ανάγκαζε να βγουν από το καβούκι τους και να αφήσουν ανοικτούς χώρους.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο με μία όμως διαφορά. οσο περνούσε η ώρα, τόσο και μεγάλωνε το άγχος για τους παίκτες του Κωστένογλου, που έβλεπαν πως δεν μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους. και μάλιστα λίγο έλειψε να βρεθούν και πίσω στο σκορ, όμως για καλή τους τύχη, ο Τριποτσέρης σημάδεψε το δοκάρι και όχι τα… δίχτυα. Κάπως έτσι παρέμεινε το στείρο 0-0, με την Δόξα να παίρνει έναν βαθμό, που δύσκολα θα αποδειχθεί και πολύτιμος για την πορεία της στο πρωτάθλημα, καθώς θα πρέπει να πιστέψει σε θαύμα για την παραμονή της, ενώ από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ έχασε έδαφος, αλλά κυρίως αξιοπιστία για την μάχη της κατάκτησης του τίτλου.

Διαιτητής: Σπυρίδων Σελίμος (Λακωνίας)
Βοηθοί: Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας), Ιωάννης Σταματόγλου (Καβάλα

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Αργυρίου, Γεωργέας, Κοντοές, Κάλα, Μάκος, Ρίκκα, Κλωναρίδης, Σιαλμάς, Χοσέ Κάρλος, Μπέλεκ.
Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σερεμέτ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Ρούτσης, Αραβίδης, Βίτορ Λίμα, Σικαλιάς, Αμπουμπακαρί, Σοϊλέδης.


Η εξέλιξη του αγώνα:

Οι συνθέσεις:







Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.