Στο τέλος ήταν Φενέρ… (video)

Η Φενέρμπαχτσε ήταν νικήτρια στον τουρκικό εμφύλιο με την Νταρουσάφακα και εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στα νοκ άουτ παιχνίδια. Το σύνολο του Ομπράντοβιτς επιβλήθηκε με 77-69 και πανηγύρισε για 5η φορά φέτος κόντρα στην Νταρουσάφακα.

Η Φενέρμπαχτσε ήταν νικήτρια στον τουρκικό εμφύλιο με την Νταρουσάφακα  και εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στα νοκ άουτ παιχνίδια. Το σύνολο του Ομπράντοβιτς επιβλήθηκε με 77-69 και πανηγύρισε για 5η φορά φέτος κόντρα στην Νταρουσάφακα. 

Στην πρώτη περίοδο οι γηπεδούχοι έβλεπαν το καλάθι σαν… βαρέλι έχοντας τρία άστοχα σουτ εντός παιδιάς, 4/5 δίποντα και 5/7 τρίποντα. Ετσι με τον Κάλινιτς να… πυροβολεί από την περίμετρο και στον Γιούντο από το ζωγραφιστ, έκλεισαν το δεκάλεπτο στο +4 (25-21). 

Οι Μαρκοϊσβίλι, Γουίλμπεκιν και Μπίέλιτσα βρήκαν στόχο έξω από τα 6,75 και βοήθησαν την ομάδα τους να πάρει διαφορά έξι πόντων (27-33), αλλά δεν τη χάρηκαν για πολύ. Με σερί 14-0 η Φενέρ πήρε ξανά τα ηνία και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 45-39. 

Με όπλο της την άμυνα η Νταρουσάφακα επέστρεψε. Κράτησε τους γηπεδούχους άποντους για περίπου πέντε λεπτά, αλλά επιθετικά δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματική. Με καλάθι του Γκόρντον πέρασε μπροστά 49-50, 3.21 για το τέλος του τρίτου 10λεπτου, ενώ ο Γιούντο αποκατέστησε το προβάδισμα των γηπεδούχων που μπήκαν στην 4η περίοδο με μικρή διαφορά 3 πόντων 57-54. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Φενέρ δεν άφησε την αντίπαλο της να σκεφτεί ότι μπορεί να κατακτήσει για πρώτη φορά το ροζ φύλλο αγώνα. Μπογκντάνοβιτς και Ντατόμε “χτύπησαν” στα κρίσιμα σημεία και οδήγησαν το σύνολο του Ομπράντοβιτς στη νίκη με 77-69.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.