O Mπιάρσμιρ στο Novasports (vid)

Ο Ματίας Μπιάρσμιρ μίλησε στην κάμερα της Nova και τον Νίκο Τζουάννη για τον αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Παναιτωλικό και την παρουσία του στο Τριφύλλι.

Ο Ματίας Μπιάρσμιρ μίλησε στην κάμερα της Nova και τον Νίκο Τζουάννη για τον αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Παναιτωλικό και την παρουσία του στο Τριφύλλι.

Ο Ματίας Μπιάρσμιρ μίλησε στο Novasports.

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:
Μέσα από τις προπονήσεις, φαίνεται ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, όλοι είναι χαρούμενοι που επέστρεψαν… Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι στην αρχή της χρονιάς, δεν είχαμε αγωνιστική δράση για δύο εβδομάδες και είναι σημαντικό να αρχίσουμε με νίκη.

Για τις σημαντικές απουσίες ενόψει του αγώνα του Αγρινίου: 
Νομίζω πως έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες για να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό. Όσοι κληθούν να πάρουν τη θέση των απόντων, πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία. Όπως κι εγώ περιμένω να πάρω την ευκαιρία μου. Πρέπει να παίξουμε καλά και νομίζω ότι έχουμε αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές.

Για το σερί αγώνων που ακολουθεί:
Και ναι και όχι, γιατί θέλαμε να είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα Λιγκ τέτοια εποχή, οπότε λογικά θα παίζαμε τον ίδιο αριθμό αγώνων. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γκρινιάζουμε πολύ γι΄αυτό, ειναι μια καινούργια κατάσταση γι΄αυτή τη χρονιά, ωστόσο συνήθως όλοι μας παίζουμε δυο παιχνίδια την εβδομάδα, οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Για το κλειδί… τίτλου:
Το κλειδί… Δύσκολο να πω… Να κάνουμε ότι και πριν. Να μην το σκεφτόμαστε υπερβολικά, να είμαστε χαρούμενοι και αυτό είναι το κλειδί σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα. Κάθε παίκτης είναι ευτυχισμένος, βοηθάμε ο ένας τον άλλο και νομίζω ότι αυτό ειναι το πιο σημαντικό.

Για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα:
Είναι καλός προπονητής, μιλάει με τους παίκτες, είναι χαρούμενος, ενώ και οι συνεργάτες του είναι ευχάριστοι και βοηθούν όλους τους παίκτες, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Για την παρουσία του στο Τριφύλλι:
Ο πρώτος μου χρόνος στον Παναθηναϊκό, νομίζω ότι ήταν καλός. Έπαιξα σε περισσότερα από τα μισά παιχνίδια, δεν χάσαμε κανέναν τίτλο στην Ελλάδα, επομένως κανείς δεν μπορεί να πει κάτι γι΄αυτό. Στη συνέχεια πήγα στη Ρόζενμποργκ και νομίζω ότι δεν ήταν τόσο καλή επιλογή σε σύγκριση με τις συνθήκες στην Ελλάδα. Αν έμενα, ίσως να έπαιζα περισσότερα παιχνίδια. Επέστρεψα, δεν έχω ακόμα αγωνιστεί κάτι που είναι δύσκολο, γιατί είναι μια καινούργια κατάσταση για μένα, όμως είμαι ακόμα νέος. Έκλεισα τα 25 και έχω χρόνο μπροστά μου για να παίξω σε περισσότερα παιχνίδια. Ποτέ δεν είχα τόσο μεγάλο ταλέντο για να παίξω ποδόσφαιρο… Πάντα χρειαζόταν να παλέψω για να γίνω καλός. Ελπίζω να δουν πως δουλεύω σκληρά και όταν πάρω την ευκαιρία να την αρπάξω…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.