Τα δεδομένα για Ζιλμπέρτο Σίλβα

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τα σενάρια που θέλουν τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό και τα δεδομένα στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι Βραζιλιάνοι φέρνουν και πάλι το όνομα του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην επικαιρότητα και αποκαλύπτουν πρόταση του Παναθηναϊκού στον άλλοτε αρχηγό της “Σελεσάο” για την κενή θέση του τεχνικού διευθυντή στο Τριφύλλι. Η αλήθεια δεν απέχει και πολύ απ΄όσα υποστηρίζουν στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. 

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι ο διακαής πόθος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για αρκετούς λόγους. Πέρα από την τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα που διαθέτει ο Βραζιλιάνος, τις σπουδαίες εμπειρίες από το διεθνές ποδόσφαιρο και τις σημαντικές του γνωριμίες σε υψηλό επίπεδο, οι Πράσινοι δεν ξεχνούν το επιτυχημένο πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό και την προσφορά του στο σύλλογο. 

Ακόμα …παραμιλούν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού με τον επαγγελματισμό του Ζιλμπέρτο και το “διαμαντένιο” χαρακτήρα του και θα ήθελαν το Βραζιλιάνο ή κάποιον με το δικό του προφίλ για το σημαντικό πόστο του τεχνικού διευθυντή. 

Κάποιες συζητήσεις έχουν γίνει εδώ και αρκετό καιρό και ο Ζιλμπέρτο ήταν κατ’ αρχήν θετικός, όμως ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα ήθελε να είναι αυτό το επόμενο επαγγελματικό του βήμα. Άλλωστε μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, δραστηριοποιείται ως σύμβουλος παικτών και συλλόγων και δείχνει ενθουσιασμένος με τη νέα του ενασχόληση. 

Πάντως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν μένουν με …σταυρωμένα τα χέρια. Οι Πράσινοι επισπεύδουν τις διαδικασίες για να καλύψουν τη θέση του τεχνικού διευθυντή και επιθυμούν σύντομα να κλείσει και αυτό το θέμα, δίνοντας μια επιπλέον “χείρα βοηθείας” και στο Στραματσόνι που επιφορτίστηκε και με αυτόν τον ρόλο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Στο Τριφύλλι επεξεργάζονται αρκετά ονόματα “λαμπερών” υποψήφιων και έχουν κάνει μια σημαντική προεργασία για να βρεθεί ο …ιδανικός. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να έχει “δυνατό” βιογραφικό, καλή επικοινωνία με τη διοίκηση και τον προπονητή και ασφαλώς καλό… μάτι για τον εντοπισμό των κατάλληλων παικτών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.